Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk nektek Ő bejön?
https://www.youtube.com/watch?v=4jzhvdkRO9E
https://www.youtube.com/watch?v=jDELybyZ4oU
10/?
Sam Tsui 27 éves amúgy szóval már nem tinédzser amúgy pedig 10/9
19/Feminin/Passzív
Az első linkelt videóban 26 éves, a másodikban 3-4 évvel fiatalabb.
És amúgy nem heteró, férjnél van.
Azért is alacsony és femininebb (talán), mert kínai származású...
Egyébként néha valóban sok egy kicsit, de ez a természetes viselkedése élőben is mindenhol így viselkedik.
Megleptek a válaszok... :/
(Aki meg buz!zik az nem értem mit keres ebben a kategóriában)
ma 07:16
Egyébként nem tudom, milyen jogon várod el bárkitől is, hogy férfiasan viselkedjen (sokan tőled meg azt várják el, hogy hetero legyél ami szintén nem jogos)... Max azt mondhatod, hogy ha kapcsolatban lennél vele, akkor ez egy feltétel lenne...
Láttam már egyszer ezt a srácot valahol youtubon, de nem tudtam, róla hogy ...
Alapvetően alkatra, színre, karakterre bejönnek az ilyesmi fiúk. A félázsiaiság meg nálam kifejezetten pluszpont. Alap tulajdonságok rendben, persze saját ízlésem szerint ilyen-olyan aktuális külsőségeket igazítanék, változtatnék rajta, akkor kifejezetten bejönne nekem is. (Így is bejön.) Szóval simán mehetnénk felfelé: 10/7>8>9>...
Az a vicc, hogy nekem ő inkább túl férfias. Vagy hát az a kategória, aki még pont belefér, mondjuk úgy: nem taszít. Mivel nálam csak a nagyon lányos fiúk jönnek szóba. (Emóshajúaktól az igazi transzokig.) Na persze ma már annak is külön örülhetek, ha nagy ritkán akad a látóterembe egy-egy fiú, aki legalább megvan borotválkozva. Mostanában mintha mindenkit barlangból húztak volna elő. Már rossz végigmenni az utcán...
"(Aki meg buz!zik az nem értem mit keres ebben a kategóriában)"
Én leírtam, a véleményem, hogy egy kicsit buzzis a klipben. Mi van abban? Vagy szerinted minden melegnek buzzisnak kellene lennie vagy mi? Hogy ennyire nem tetszett, amit írtam, attól még meleg vagyok azért nézelődtem ebben a kategóriában. De attól még a férfiakat szeretem.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!