Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátomba aki meleg, elmondjam neki mit érzek?

Figyelt kérdés

Főleg meleg pasik véleménye érdekelne, ti hogyan reagálnátok ha a legjobb (lány) barátotok belétek szeretne?

Nem tudom elmondjam e neki, de borzasztó lenne ha emiatt többet nem barátkozna velem...

2016. máj. 3. 01:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes azvutolso hozzaszolasod kerdezo. Ezen eddig nem nagyon filoztam.

Igazabol tisztazd vele ezt a dolgot. Biztos, hogy zavarban lesz es eleinte nehezen fogja tudni kezelni a helyzetet de az lenne a legjobb ha tudna. Es kerlek ne nagyon remenykedj. :( semmi esely ra hogy viszonozza. Szeress ki belole minel gyorsabban. :/

2016. máj. 4. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm ugyan így szerelmes volt a meleg legjobb barátjába. Nem mondta el, de a fiú egyszer közölte vele, hogy nem tudja miért, de úgy érzi szerelmes bele. Összejöttek(a lány elmondhatatlanul boldog volt) egy hónapra, utána a fiú azt mondta neki még is inkább a fiúk a bejövősek és szakított. A barátnőm pedig mennyből a pokolba zuhant.
2016. máj. 13. 01:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Jézusom :S
2016. máj. 13. 07:07
 14/15 anonim válasza:
100%

Én is pont ilyen helyzetben vagyok kedves kérdező. Azóta hogy alakultak a dolgok?

Egyébként, ha egy meleg srác sosem volt lánnyal, akkor szerintem nem is tudhatja igazából hogy mit veszít, miért ne történhetne meg hogy megtetszik neki egy lány? És akkor kiderulhetne hogy biszexuális. Olvastam már itt gyakorin olyan sztorit is, hogy egy melegnek hitt srác összeházasodott egy lánnyal és gyerekeik lettek. És állítólag azóta is boldogok.

2016. okt. 11. 14:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki mit érzek iránta, de visszautasitott.... szerencsére gyorsan túl lettem rajta mert nem sokkal utána lett barátom akivel máig egyūtt vagyunk
2016. okt. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!