Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba aki meleg, elmondjam neki mit érzek?
Főleg meleg pasik véleménye érdekelne, ti hogyan reagálnátok ha a legjobb (lány) barátotok belétek szeretne?
Nem tudom elmondjam e neki, de borzasztó lenne ha emiatt többet nem barátkozna velem...
Erdekes azvutolso hozzaszolasod kerdezo. Ezen eddig nem nagyon filoztam.
Igazabol tisztazd vele ezt a dolgot. Biztos, hogy zavarban lesz es eleinte nehezen fogja tudni kezelni a helyzetet de az lenne a legjobb ha tudna. Es kerlek ne nagyon remenykedj. :( semmi esely ra hogy viszonozza. Szeress ki belole minel gyorsabban. :/
Én is pont ilyen helyzetben vagyok kedves kérdező. Azóta hogy alakultak a dolgok?
Egyébként, ha egy meleg srác sosem volt lánnyal, akkor szerintem nem is tudhatja igazából hogy mit veszít, miért ne történhetne meg hogy megtetszik neki egy lány? És akkor kiderulhetne hogy biszexuális. Olvastam már itt gyakorin olyan sztorit is, hogy egy melegnek hitt srác összeházasodott egy lánnyal és gyerekeik lettek. És állítólag azóta is boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!