Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó érzés az anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó érzés az anál?

Figyelt kérdés
Eddig a nőkhöz vonzódtam de egy komolyabb kapcsolatom se volt eddig. Viszont egyre kíváncsiabb lettem vmiért a férfiak iránt és már lassan ott járok hogy szívesen megd*gatnám magam csak hogy milyen. Ez jár vmilyen kockázattal? Vagy nem is olyan jó? Mindenesetre egyszer az életben ki akarok próbálni egy jó kemény menetet egy sportos csávóval.
2016. máj. 2. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár semmien kockázattal, legfeljebb kiderül, hogy teljesen meleg vagy. Mivel a porsztatádat fogja izgatni a pénisz ezért az érzés tetszeni fog mi után már nem fáj annyira, bár én nem tudom milyen ha belémhatolnak, csak a barátnőm ujjai voltak szerencsére eddig bennem :D
2016. máj. 2. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki... óvszerrel sikosítóval. Ha egyszer már el is képzelted kivel szeretnéd, akkor szerintem élvezni is fogod.
2016. máj. 2. 18:48
 3/7 anonim válasza:
100%

igen

17F

2016. máj. 2. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

legjobb

22, passzív

2016. máj. 2. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos! :3
2016. máj. 2. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én kipróbálnám veled én csak nőkhöz vonzódok de egyszer megdugnék egy fiút...
2016. máj. 2. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ, hogy melyik végén vagy a pélónak. :D
2016. máj. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!