Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt nem tartjátok furcsának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem tartjátok furcsának fiúktól?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy az én értékrendem más, de a barátaim (fiúk, heterók) amikor találkoznak 1 héten kb 2x, puszival köszönnek. Jobbról, balról, jobbról. Ez szerintem buzernyákos (lehet, hogy csak szerintem) vélemény? 17,19 évesekről van szó.

#fiú #fiúpuszi
2016. ápr. 26. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, mi az a homoszexualitás, kérdező? Ugye tudod, hogy semmi köze a szexuális orientációnak ahhoz, ki kinek ad puszit? Ennyi erővel amikor az ember a rokonaival találkozik, és puszival köszön nekik, akkor nyilván mindegyikhez vonzódik és ez beteg dolog, vagy mi a fenét gondolsz erről?

Attól senki sem lesz meleg, hogy puszival köszön a haverjának, van ilyen. Ellenben nagyon úgy tűnik, hogy neked van valamiféle homoszexuális hajlamod, hiszen máskülönben mit foglalkoztatna téged ez ennyire? Féltékeny vagy?

2016. ápr. 26. 21:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről van szó, rokonoknál meg más a helyzet, csak lány fiút fiú lányt szokott. Csajok szoktak egymással, de fiúk… na lehet, hogy ez megszokott, csak kérdeztem
2016. ápr. 26. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is furcsa, mi nem szoktuk egymást puszival köszönteni
2016. ápr. 26. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Rokonoknál nem csak lány fiút, fiú lányt szokott, hanem mindenki mindenkit a legtöbb helyen...

Amúgy ez tényleg tök megszokott, persze sok esetben a fiúk kézfogással köszönnek, de ma már nagyon divat az, hogy nem. Ezen nem kell ennyire fennakadni, semmi köze a melegséghez.

2016. ápr. 26. 21:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Lehet, lehet, igaz, csak érdekelt, köszönöm a válaszokat
2016. ápr. 26. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Bizonyos népeknél szokás, hogy a férfiak így köszöntsék egymást, pl oroszok. Mostanában sok magyar kedveli őket ilyen-olyan okokból. Lehet, hogy tetszett nekik ez is tőlük, és így "oroszkodnak", stílusként, szimpátiából. Fene tudja. De ettől még tuti nem melegek.
2016. ápr. 26. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha családi körbe még el is megy, haveri társaságba furcsa szerintem. Én még ilyet nem láttam, tényleg nagyon furcsa (sőt buzernyákos :D) de ettől nem lesznek homik, de amúgy ezt nem is írta a kérdező.
2016. ápr. 26. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Engem is zavar ez a puszilkodás
2016. ápr. 27. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már régóta ezen gondolkodok hogy ez hogy kezdődik? Melyikük kezdi el? Vagy megbeszélik hogy ezentúl puszi puszi... nagyon fura
2016. ápr. 27. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Na megint egy náci homfóbiás kérdező elegem van..... 卍卍
2016. ápr. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!