Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem volt még partnerük, ti hogyan élitek meg?
Nekem is rácsodálkoztak páran, hogy szűz vagyok, szintén 19 éves és nem valami elfogadó környékről, szóval nem is mondogatom, hogy meleg vagyok.
Nem zavarna, ha lenne már egy fiúm, akivel megoszthatom az életemet, mert biztos szebb és tűrhetőbb lenne az élet, de egyedül is képes vagyok elérni, amit szeretnék és így legalább könnyebb a sikerre fókuszálni...Néha, viszont amikor egy rossz napon, fáradt, ingerlékeny vagyok, örülnék egy társnak, aki átölel és biztat, hogy minden rendben lesz.
Ha meleg vagy és tényleg kapcsolatot akarsz azért pesten se olyan könnyű. Nekem se volt már 1-2 éve kapcsolatom, mert tényleges kapcsolat érdekel csak ahol eljárunk közös programokra, mint színház túrázás vagy akár squash.
25/F
basszus ezek teljesen az en gondolataim is :D neha en is ezzel vigasztalom magam hogy ha lenne valakim akkor most nehezebb lenne az eretsegire koncentralni vagy akarmi masra amire most kemenyen tanulni kell de ennek ellenere amugy is nagyon hianyzik valaki :\
amugy te merre elsz?
Teljesen úgy vagyok az egésszel ahogy a kedves kérdező. Az erkölcseimbe ütközne, hogy alkalmi kapcsolatot létesítsek. Az ismerkedés nálam nagyon nehezen megy főleg mert nagyon idegennek érzem a társkeresőzést és ráadásul felvidéken egy faluban lakom ahol nem éppen elfogadóak az emberek. Csak abban tudok reménykedni, hogy egyszer megtaláljuk az amit keresünk
19/Feminin/Passzív
Én is elég rosszul élem meg sajnos.
21 vagyok, nekem sokszor nem is hiszik el, hogy én nekem még nem volt kapcsolatom.
Szexkapcsolat már volt, de egyszerűen nem elég, nem elégít ki...
Próbálkoztam társkeresőn is, de töröltem magam, mert egyszerűen nincs értelme.
És amúgy én is ilyenekkel vigasztalom magam, hogy most az egyetem mellett jobb is, ha nem kezdek komoly kapcsolatba, főleg, hogy igazából azt sem tudom, mi fán terem, hogy vágjak bele, vagy mi :D vizsgákra kell tanulni, úgyhogy most jobb is, hogy nincs senkim.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!