Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy érdemes egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes egy hetero srácnak elmondani hogy bejön?

Figyelt kérdés

Tetszik egy ideje és néha úgy érzem ő is ad jeleket.

Elhívtam randira és igent mondott.

Hogyan érdemes elővezetnem hogy szeretnék vele találkozgatni,jobban megismerni?

Ha elutasít akkor hogyan viselkedjek?

Van valakinek ilyen tapasztalata?

2016. ápr. 24. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen válaszolnék, de információk hiányában eléggé felelőtlenség lenne.
2016. ápr. 25. 11:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Ám legyen, mert jól jönne pár tanács.

Én 29 éves vagyok, ő egy-két évvel fiatalabb.

Már ismerem egy ideje mert egy melóhelyen dolgozunk csak másik irodában. Nem mehetek át a másik irodába hogy elmondjam az irányultságom mert ott nem vagyunk kettesben. Ezért felvetettem hogy menjünk el ketten valahova.

2016. ápr. 26. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy mindenki kérdez, mert senki nem ismer titeket, se a szitut, milyen kapcsolatban álltok, hogy történt az elhívás, ha haverok vagytok és találkozni hívtad, az nem randi, mert nem is tud róla.. hívtam már el srácot talàlkozni, de csak sejtettem/reméltem, hogy veszi a lapot és ő is benne vam egy randiban...de egy srácot, akiről úgy tudom hetero, nem hívnám el, hogy rámozduljak..sose értettem ezt, tiniként én is egy hetero barátomba voltam "szerelmes", de kinőttem és nem akarok ismeretlen srácok után futni, hogy hátha meleg.. ezt a srácot is csal azért hívtam el ismeretlenül, mert úgy éreztem fiúk is érdeklik..szerencsém volt, de előbb azért derítsd ki tényleg meleg-e, ne égesd magad, azzal hogy ott tudja meg hogy te randinak szántad, neki is kínos lesz
2016. ápr. 27. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi akadálya van annak, hogy nyitott és őszinte legyél vele? Ezt nagyon jól meg lehet oldani kulturáltan, humorosan, úgy, hogy nyitva hagyod neki a kaput a menekülésre.
2016. ápr. 28. 02:35
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es, pl. az hogy ha kettesben vagyunk néhány percig akkor flörtöl velem.De nem mer velem találkozni több órára pedig nem akarok ráugrani.Szerintem ha tényleg nem akar semmi,ilyenkor korrektül meg lehet mondani hogy nézd,hetero vagyok csak szórakozom mikor úgy csinálok,mintha tetszenél.
2016. ápr. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!