Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem gáz és bunkóság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz és bunkóság az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Társkereső oldalakon látom, hogy a nem válaszolás joga... Szerintem ha valaki ír alap, hogy visszaírok neki még akkor is, ha nem jön be. Erre van is kb sablon üzenetem. Bár ennél gázabb mikor kép küldés után (itt is van ilyen srác) kiderül, hogy jaj most nem tud valamiért képet csatolni vagy akármi. Tehát kamuzik. De ha nem jön be mondjuk a másik (ami benne van a pakliban) akkor miért nem mondja meg? Miért kell becsapni? Én pl ha nem jön be is küldök képet. Én lennék a túl korrekt?
2016. ápr. 16. 09:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen írásokra, hogy "szex?", meg hasonlók, én csak azért válaszolok, h jól kiosszam. Az ilyeneket letiltom, nem, ha engem nem érdekel, miért válaszoljak neki?

Főleg, ha nem érti meg, és annyi az intelligencia szintje, hogy egy óra múlva még 1szer rám ír. A társkeresőkön agyfárasztó emberek vannak csak, alig találni normális pasit, aki be is jönne, meg nem egyből szexet akar.

2016. ápr. 16. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyszerű okom van h nem küldök képet,első vadidegennek soha,második lusta is vagyok,2 srácnak mertem csak eddig de őket már féléve ismertem akkor
2016. ápr. 16. 17:06
 13/14 A kérdező kommentje:
A túl sok para is érthető persze csak nagyon rossz ám, ha sokat levelezel valakivel, megkedveled, stb. aztán kiderül, hogy nem jöttök be egymásnak. Na az nagyon rossz tud lenni ám.
2016. ápr. 16. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki így gondolja, van, aki úgy. Ebben sosem fog az egész társadalom egyetérteni, legalábbis remélem.

Mert mindazt, amit leírtál, lehet másként is gondolni.

Pl. valaki mindig "korrekt" volt, de bunkóságot kapott vissza, akkor már nem akar korrekt lenni, hanem egyszerűen nem válaszol, mert nem mazochista.

Miért nem mondja meg, ha nem tetszel neki? Mert szintén meg akarja óvni magát a jelenetektől, ui. az a tapasztalat, hogy ilyenkor a másik fél szintén kellemetlen helyzeteket teremt általában.

2018. júl. 16. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!