Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakiről megállapítani, hogy meleg vagy biszex?
Én meleg vagyok, de én ezt egyszerűen nem tudom megállapítani senkiről sem, nem tudom, mit kéne nézni, hogy milyen árulkodó mozdulatok vannak, milyen beszéd, stb.
Viszont van egy meleg ismerősöm, aki tényleg szinte mindig meg tudja mondani valakiről, hogy meleg-e vagy sem! De hogyan?
Nem egyszer megmondta valakiről, és kiderült, hogy tényleg az, pedig én semmi különöset nem láttam rajta, se a beszédén, se a stílusán, se semmin.
Mi ennek a "képességnek" a titka? Hogyan tudnám én is nagy valószínűséggel belőni, hogy X homoszexuális vagy biszexuális?
Mik ezek a mozdulatok stílusok, beszédtulajdonságok, amik árulkodóak lehetnek?
Még egy érdekesség:
Nekem van párom, aki (szerintem) fiúsabban néz ki, mint én (én sem vagyok lányos). És mégis róla egyből megmondják (pedig nem viselkedik lányosan semennyire sem), rólam pedig nem!
Ez miért van?
Valaki le tudja írni a tapasztalatai alapján h mik azok az árulkodó jelek a:
-nézésnél
-viselkedésnél
-beszédnél
-öltözködésnél (nem a lányos, ronda transzi öltözékről beszélek)
- mozdulatoknál?
Hát ha leszűröm valakiről hogy meleg, akkor az gáz, mert én csak a kifejezetten heteros pasikra bukom, mint amilyen én is vagyok.
Szóval ezen alapon ez az elv megbukik, mert a legutóbbi hosszú távú partnerem (pasimnak nem hívnám, mert férfiakkal csak szexelek.) sem nézett ki melegnek. Én rólam is azt mondják hogy nagy csajozógép vagyok, meg hogy vigyázzanak mert mindenkit ágybaviszek... közben meg pasikkal is szoktam szexelni.
Az volt a viccesebb mikor egyszer lebuktam és elterjesztették a pletykát, de senki nem hitt nekik, mivel tudták, hogy milyen vagyok, na meg persze én is tagadtam.
Szóval lehet a melegeknél ez másképp van, nem tagadom, de ha biszexuális a pasi, akkor valószínűleg a férfiakban a férfit keresi, nem a nőt, vagyis nem lehet a másikon árulkodó jelet látni.
Ez esetben csak a haverkodás működik. Ott már ki lehet puhatolózni a személyiségét és a vágyait.
Nekem is jó a megérzésem, valahogy mindig "látom" ki meleg, de egyszer egy nagyon jó ismerősömről derült ki, akiről sosem gondoltam volna.
Szóval nem olyan egyszerű megállapítani :D
Ezeket kell figyelni: A nézését meg a járását, a csípőjének a ringását.
:D Am nem tudom. Én még utalni is próbálom másoknak, hogy bi vagyok, de nem esik le nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!