Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi óta undorodnak az emberek a homoszexuálisoktól?
Megint csak érdekelne, hogy hány azonos nemű gyermekét vizsgálták meg annak érdekében, hogy ez a kutatás létrejöhessen. Sszerintem a válasz egyenlö a 0-val. Ez ugyan olyan hülyeség mint, hogy a homosexualitás választás kérdése vagy, hogy gyógyítható. Akiknek sikerült "kigyógyulni" a homosexualitásból vagy bisexuális vagy rákényszeríti magát egy hetero életre és alkalmi homosexuális kapcsolatokat ápol a felesége háta mögött.
19/Feminin/Passzív
Kicsit most csalódtam, benned, azt hittem, túllátsz az orrodnál, és képes vagy a gyerekek érdekeit szem előtt tartani, de azzal, hogy ami neked nem tetszik, gondolkodás nélkül rávágod, hogy "hülyeség", most elég nagy szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról.
Ezeket a pszichológiai szakvéleményeket nem meleg párok által nevelt gyerekek révén írták meg. Ezek a tanulmányok az összes kisgyermekre vonatkoztathatók. Egy általános tudosítás a gyermekek szellemi fejlődéséről, és biológiai nemük elfogadásának folyamatáról.
Ez pl egy neten is elérhető írás, nyugodtan olvasd el.
Egyébként ha már annyira bizonyítékokra vágysz, tessék, megkerestem neked:
Az austini egyetem professzora, Mark Regnerus 15 ezer felnőtt amerikait vizsgált meg a 18-39 éves korcsoportban. A vizsgálat tárgya az volt, milyen hatással van a gyerekekre, ha heteroszexuális szülők, illetve homoszexuális szülők nevelik őket (pontosabban Regnerus homoszexuális és leszbikus személyeknek a korábbi kapcsolatából származó, biológiai gyermekeit vizsgálja, akik megtapasztalták, hogy édesanyjuk vagy édesapjuk azonos neművel tart fenn párkapcsolatot).
Az eredmények itt ellenőrizhetők:
Az eredmény:
"Azoknál, akiket a homoszexuális párok neveltek, Regnerus professzor 25 féle negatív következményt állapított meg. Az ilyen párok által nevelt gyerekek gyakrabban foglalkoznak az öngyilkosság gondolatával, gyakrabban kerülnek összetűzésbe a törvénnyel, gyakrabban drogoznak, problémáik vannak a tartós kapcsolatok felépítésével, nehezen maradnak hűségesek választott partnerükhöz és gyakrabban szorulnak a pszichoterapeuták segítségére. Ebben a csoportban háromszor annyi a munkanélküli, mint a hagyományos családokban nevelkedettek között, és csaknem négyszer annyian szorulnak szociális segítségre. Ez nem minden. Igazán sokkolóak a korai szexuális iniciációra és a molesztálásra vonatkozó adatok. A leszbikus anya által nevelt gyerekek 23 százaléka bevallotta, hogy „szexuálisan érintette” őt az anya vagy a partnernője. 31 százalék bevallotta, hogy szexre kényszerítették akarata ellenére. Ugyanez vonatkozik a homoszexuális apa által nevelt gyerekek 25 százalékára. A leszbikus anyák által neveltek 20 százaléka és a homoszexuális apa által neveltek 25 százaléka nemi úton szerzett betegségben szenvedett.
Azon fiatal felnőtteknek, akiket olyan nő nevelt, akinek volt leszbikus kapcsolata, a 28 százaléka munkanélküli, szemben a hagyományos családban nevelkedettek 8 százalékával. Az első kategóriába tartozók 40 százaléka csalta meg házastársát vagy élettársát, míg a második csoportba tartozóknak csak a 13 százaléka. Az első csoport 19 százaléka vett részt pszichoterápiás kezelésen depresszió, aggályoskodás vagy épp kapcsolatai sikertelensége miatt, míg a második csoportnak csak a 8 százaléka.
A leszbikus kapcsolatban élő nők gyermekeinek a 14 százaléka nevelőszülőknél nevelkedett, szemben a heteroszexuális párok gyermekeivel, akiknek csak a 2 százaléka járt így; a leszbikus kapcsolatban élő nők gyermekeinek a 40 százalékát nevelték a nagyszülei, szemben a heteroszexuális szülők gyermekeinek 10 százalékával; a leszbikus kapcsolatban élő nők gyermekeinek 19 százaléka élt valamikor egyedül 18 éves kora előtt, szemben a heteroszexuális szülők gyermekeinek a 4 százalékával. Tulajdonképpen a leszbikus kapcsolatban élő nők gyermekeinek csak a 2 százaléka töltötte élete első 18 évét végig az édesanyjával."
Szerintem ez eléggé beszédes. Jobban járnak a magyar gyerekek, ha nem fogadhatjátok örökbe őket. És még jobban járnának, ha a kiskapukat is bezárná a kormány.
...És a fentebbi utalásokra egy konkrét cikk, amely alátámasztja a kutatások igaz voltát (és megmagyarázza, miért is undorodnak sokan a homoszexuálisoktól). Természetesen a cikk írói egyáltalán nem illetik kedves szavakkal a melegeket, de ebben az esetben megvan rá az okuk:
A lényeg az, hogy két meleg házas férfi vásárolt magának egy gyermeket egy béranyától, majd már 22 hónapos korától molesztálni kezdték, később pedig egyéb pedofil hajlamú meleg barátaiknak is kiszolgáltatták a kisfiút. 40 évet kaptak, azóta is hűsölnek.
Elolvastam mind a kettőt. Az elsőben semmi sem szól arról, hogy problémája lesz a gyermeknek ha homosexuális szülei vannak mivel főleg a transzvedztitizmusról és a transzsexualitásról van benne szó.
A másodikban pedig arról van szó, hogy a homosexuális emberek előző vagyis eterosexuális kapcsolatban felnővő gyermeküknek voltak problémái.
Nem csodálkozom, hogy valami történt a gyermekkel hiszen ahhoz szokott hozzá, hogy az anyu az apuval van és ha már mást lát esetleg még molesztálják is az mély sebeket ejt, viszont az utolsó felhozatal kicsit sértő is mert ez olyan mintha azt akarnád sugallni, hogy a homosexuálisak molesztálni fogják a gyermeküket.
Következtetés: az egyik írásban sem szerepelt olyan dolog, hogy a meleg párok ne fogadjanak örökbe gyermeket mert az súlyos sebeket ejthet a lelki világában.
1 a gyermeknek már alapból egy hatalmas seb a lelkében, hogy elhagyták a szülei.
2 a nevelő otthonok sem segítik a gyermekek érdeket hiszen ott nem fordítanak megfelelő figyelmet rájuk és szeretethiányosak elsznek.
Lenézhettek, de ti is csak a saját igazatokat hajtjátok és nem engedtek belőle. Utasítotok minket, hogy azt tegyük amit ti akartok és akkor "elfogadtok" minket. Szegények elhiszik, hogyha azt teszik amit ti akartok majd nem békén hagytok minket. Addig fogtok sulykolni míg leteszünk az örökbe fogadásról stb. sőt a bejegyzett élettwrsi viszonyt is visszaadjuk majd szépen eljárunk átnevelő terápiára és hetero kapcsolatba fogunk élni.
Ha ti nem engedtek akkor nem várhatjátok el, hogy mi engedjünk. Csodálkoztok, hogy provokálunk titeket? Ti kötözködtök. Hetero létetekre a meleg fórumokat bújjátok és szitkozódtok és elítéltek, ezek után ne is várjátok el, hogy mi kedvesek leszünk.
19/Feminin/Passzív
Fájt az igazság, hogy vádaskodni kezdtél? Pedig ezek csak tények, számok, amik kutatásokra épültek. Szépítheted, forgathatod akárhogy, de a végeredmény bizony ugyanaz.
És tévedés, NEM akarjuk, hogy heterók legyetek. Azt akarjuk, hogy maradjatok meg magatoknak, egymás között. Éljétek az életeteket a boldog párkapcsolatotokban (amit ugye be is tudtok jegyeztetni, amivel a gyermekvállaláson kívül minden jogotok meglesz, ami a rendes házasoknak is), de a gyerekeket békén lehet hagyni. Ebből nem engedünk, nem is fogunk. Hogy miért? Fentebb leírtam, és ez csak 1-2 cikk a sok közül, mert nagyon sok van.
Provokáljatok akkor, ha ez nektek jólesik, mert láthatóan jólesik...csak akkor nem értem miért sírtok, amikor ennek megvan a következménye.
És, végszóul: nem túrtam a homoszexuális témát. Egyszerűen a Szexualitás témát lapoztam fel, mert kerestem valamit, mivel azonban a főoldalra feldobja az összes téma legfrissebb kérdéseit, ezt is megláttam. A kérdés nyílt, nem CSAK a melegekhez szól. Így azt hiszem teljesen természetes, hogy heterók is válaszolnak rá.
Egyébként figyeltél egyáltalán a tanulmányra, miközben elolvastad?
A meleg párok előző házasságukból visszamaradt gyermekeiket NEM heteró párkapcsolatban nevelték fel. Onnan származnak, de a szülők különválása után MELEG párkapcsolatba kerültek a gyerekek. Ezeknek a gyerekeknek a felnőttkorát vizsgálta a kutatás. Értelmezz, 19 Feminin, Értelmezz...
Így igaz, de az nem volt feltüntetve, hogy a gyermek kora mennyi volt mikor a szülő homosexuális kapcsolatba vitte.
Az örökbefogadásról pedig annyit, hogy nem tudom miért érdekel téged, hogy az a gyerek aki nem kellett a HETERO szüleinek, hol élje tovább az életét, ha téed ez annyora zavar miért nem fogadod örökbe??? Amúgy pedig más módszer is létezik. Elég hozzá egy meleg, egy leszbikus pár és a lombik bébi program.
19/Feminin/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!