Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nagy mérettel lehet valaki aktív? Az enyém kicsi.
Figyelt kérdés
Mivel ki akarom próbálni sráccal, elkezdtem nézegetni az itt ajánlott társkeresőt. Azonban ott mindenkinek 18-21cm a mérete már kép alapján is. Nekem csak 15-16cm. Eskü kisebbségi komplexusom lett az oldaltól. Lányoknál sose volt ilyen velem. Lehet ez egy jel, hogy nem kéne fiúkkal?2016. márc. 31. 17:36
11/13 anonim válasza:
Biszex vagyok és ha fiúval, akkor inkább aktív.
Ha passzív szerepre akarna rávenni valaki, csak akkor tehetné, ha kicsi és vékony farka lenne :-)
12/13 anonim válasza:
Kicsi vékonnyal én is kipróbálnám
13/13 anonim válasza:
Mivel pasi vagy, így alapból aktívnak születtél. :) lehetsz bármelyik oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!