Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élőben is ismerkedtek? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
A múltkor pl egy srácot megnéztem. Aztán sok-sok dolog történt a metrós utazás alatt. A lényeg, hogy a végén leszólított és ajánlott egy programot nekem, mert látta, hogy érdekel a Pszichológia. A mai napig nem tudom, hogy fel akart-e szedni, mert tök sok dolgot mesélt is míg felírtam a helyet. Pl, hogy mit sportol, meg hogy onnan jön... Meg a végén kezet fogtunk és mondta, hogy örül, hogy találkoztunk. 18 lehetett. Sose volt még ilyenem. Nem vagyok olyan helyes, hogy leszólítsanak:D Meg remélem b-zis se. Szóval azért érdekel, hogy akik bátrak, azok hogyan szokták?2016. márc. 29. 22:38
1/4 anonim válasza:
Sajnos csak egyszer volt ilyen, amikor egy idosebb ferfi mondta, hogy tetszem neki:D aztan megbeszeltuk a talit de feltem odamenni, szoval sajnalom szegenyt:D
Maskor nem tortent ilyen. Igazabol nem tudom, hogy azert neznek-e a fiuk, mert tetszem nekik, vagy mert csunya vagyok, vagy mert tiszta kaja a fogam, vagy rosszul all a hajam:D eleg kellemetlen.
2/4 anonim válasza:
A pékségben összefutottam egy sráccal akivel szemeztünk meg egymásra mosolyogtunk. Nagyon bánom már hogy nem szólítottam le. :/
3/4 anonim válasza:
én volt, hogy kocsmában odamentem egy sráchoz mert nagyon néztük egymást...csak úgy dumálni, "véletlenül" mellé keveredtem, csocsóztunk.. végén nevet cseréltünk, bejelöltem fbon, randiztunk... aztán mostani srácommal egy fősulira jártunk és úgy lettünk jóban
4/4 anonim válasza:
Flörtölnek velem srácok, érdeklődnek rólam, szépen néznek, aztán mikor megkérdezem, van-e kedvük találkozni, elmondják, hogy heterók, szóval már letettem az ismerkedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!