Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek mikor volt az első szexuális kapcsolatotok fiúval? (csók, maszturbálás, stb. )
Figyelt kérdés
Privátba irhattok történetet is!2016. márc. 29. 11:34
11/22 anonim válasza:
19 vagyok és még a csókig se jutottam, ami igazán nem is zavar. Ha szerelmes leszek, megtörténik, ha nem, akkor nem történik meg. :D
12/22 anonim válasza:
20 éves voltam és én megvártam az első szerelmet... nem bántam meg,mert mai napig együtt vagyunk
23/f/m
14/22 anonim válasza:
13 évesen a szomszéd sráccal maszti
15/22 anonim válasza:
az első orálom 15-16 éves koromban. de a szexre se kellett sokat várni. az is akkor volt. ugyan azzal a személlyel. jó volt. de azóta semmi szex nem volt. szóval 3-4 éve.
16/22 anonim válasza:
15 évesen az első csók és ennyi.
17/22 anonim válasza:
21 és semmi nem volt, na hoppá, ehez mit szólsz? 21/m/p
18/22 anonim válasza:
Most volt 21 évesen, lesz*ptam egy srácot. De szívesen kipróbálnám újra, csak olyan ritkán van rá alkalom.
19/22 anonim válasza:
14 évesen összejöttem egy sráccal, aki egy kicsit idősebb volt. Fél évig együtt voltunk és aztán, amikor egyszer ott aludtam nála, megtörtént.
20/22 anonim válasza:
13évesen, egy 4fos (velem együtt) hazibuliban. Megmutatták egymásnak, meghívtuk egymásnak, majd vertük, es lecumtuk egymást. Mindenkinek tok új es érdekes volt. Kíváncsiság volt de nekem ez a kivancsisag megmaradt :) furan hangzik de így volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!