Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez vajon miért lehet így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért lehet így?

Figyelt kérdés

Mostanában homoszexuális,biszexuális és leszbikus emberekkel barátkozom.Jó fejek,eltudunk beszélgetni egymással,bulizni,közös programokat szervezni stb.

Teljesen máshogy állnak a dolgokhoz,mint mi heterók (igen,én is heteró vagyok) Velük teljesen más,olyan felszabadultnak érzem magam,amikor velük vagyok.

2016. márc. 28. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz pontosan? miben vagyunk másabbak?
2016. márc. 28. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor itt mi a kérdés? Hogy te mért érzed magad felszabadultnak? Ezt neked kell szerintem tudnod (próbálom kitalálni a kérdés lényegét).

Hogy mért érzed magad jobban velük? Talán azért mert olyan a személyiségük.

Én azt gondolom, hogy ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor csak ott van az illetőben az attól tartás hogy mit szól a környezete. Szerintem ez miatt látja valahogy máshogy a dolgokat az életben mint az átlag emberek (magamból kiindulva írom ezt, bár ezt érdekesen fogalmaztam meg).

2016. márc. 28. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amiatt mert őket sokan elítélik,beszólnak nekik és ők átérzik azt hogy rossz elítélni másokat. így nyílván sokkal megértőbbek és jobban lehet velük beszélni. Legalábbis én így gondolom.
2016. márc. 29. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen pont erre gondoltam. Nem könnyű a másság miatt valaki helyzete, lehet át él jó pár kellemetlen dolgot. És úgy vagyunk vele hogy tudjuk milyen az amikor valami valakinek rosszul esik, ezért nem akarjuk a rossz érzést másnak. (2. voltam)
2016. márc. 29. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, vagyis így lennék ezzel.. Heteró férfi vagyok, de bi/leszbi csajokkal tök szívesen barátkozom, de férfi meleg haverom is volt.. Nem a szexualitás miatt van ez, hanem egyszerűen ők nyitottabbak, nem begyöpösödött álszent majmok, mint a heterók többsége :/
2016. márc. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!