Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon miért lehet így?
Mostanában homoszexuális,biszexuális és leszbikus emberekkel barátkozom.Jó fejek,eltudunk beszélgetni egymással,bulizni,közös programokat szervezni stb.
Teljesen máshogy állnak a dolgokhoz,mint mi heterók (igen,én is heteró vagyok) Velük teljesen más,olyan felszabadultnak érzem magam,amikor velük vagyok.
Most akkor itt mi a kérdés? Hogy te mért érzed magad felszabadultnak? Ezt neked kell szerintem tudnod (próbálom kitalálni a kérdés lényegét).
Hogy mért érzed magad jobban velük? Talán azért mert olyan a személyiségük.
Én azt gondolom, hogy ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor csak ott van az illetőben az attól tartás hogy mit szól a környezete. Szerintem ez miatt látja valahogy máshogy a dolgokat az életben mint az átlag emberek (magamból kiindulva írom ezt, bár ezt érdekesen fogalmaztam meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!