Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha arra vágyom, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha arra vágyom, hogy a párom biztonságot adjon nekem én mit adhatnék?

Figyelt kérdés
Ugye két fiú egy kapcsolatban mind a ketten a férfit keresik, én arra vágyom, hogy biztonságban legyek és a karjaiba bújhassak és megvédjen a párom. Én mit adhatnék cserében, határozatlan félős embernek tartom magam, gondolom ő sem azért van velem mert ilyen embert szeretne, hiszen a férfiakhoz vonzódik...
2016. márc. 26. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetet
2016. márc. 26. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetet? Hűséget? :D...Én örülnék, ha lenne egy fiúm, akit a karjaimban tarthatnék és látnám, hogy mellettem biztonságban érzi magát. Annak ellenére, hogy a szeretteimet megvédem és kiállok magamért, eléggé introvált vagyok, szóval kezdetnek elég lenne, ha elfogadna a párom úgy ahogy vagyok. ;) Ne érezd úgy, hogy ha ő ad neked valamit, akkor ugyanakkora értékben neked is adnod kell valamit. Ez nem vásár. Senki sem tökéletes és a normális kapcsolatban az élettársak képesek elfogadni a társukat úgy ahogy van. Ha nem, akkor meg egyszerűen az a kapcsolat nem működik.
2016. márc. 26. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első megelőzött. :/

De igen adjál neki szeretetet. Attól,hogy férfi vagy még te is lehetsz félős van akinek ilyen a személyisége,de ettől még a párod találhat olyan dolgokat benned ami miatt szeret.

2016. márc. 26. 21:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) én is erre gondoltam csak gondolkodtam és nem azért vonzódik valaki a fiukhoz mert olyan valakit szeretne aki ugy viselkedik mint egy lány. Mármint alapbol nem lányos viselkedésű meg kinézetű.hanem a természete olyan.
2016. márc. 26. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De van akinek ez jön be. Én rengeteg meleget ismerek és van köztük olyan is aki félénk,határozatlan de mégis van barátja. És a barátja ezzel a személyiségével szereti. Igen aki meleg az férfit keres magának párkapcsolatba,de egy férfi nem feltétlenül férfias. Biztos található a te személyiségedben is olyan tulajdonság ami miatt szerethető vagy. És hidd ell attól hogy félénk vagy még te is férfi vagy. Van akinek pont az olyanok jönnek be mint te.
2016. márc. 26. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A probléma ott kezdődik, hogy ilyen korlátokat szabsz. Ezek csak ilyen unalmas sztereotípiák, hogy a férfiaknak bátornak kell lenni, a lányoknak meg félősnek. Én pl egy elég bátor lány vagyok, de nem érzem magam kevésbé nőnek ettől. Ha te férfinek érzed magad akkor az vagy. Nem klónok vagyunk, nem kell egyformán viselkednünk.

Másrészt meg szerinted miért van veled? Ha nem tetszene neki a személyed, akkor valószínűleg nem kezdett volna veled.

2016. márc. 27. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!