Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini srácoknál lehet esélyem huszonévesen?
Szerintem a 20 evesek neznek ki a legjobban... nekem csak 20-as pasijaim voltak
17/F
Én rosszul lettem a válaszokat olvasgatva. 13 évesen egy 29 évessel, 14 évesen meg egy 35 évessel. Szerintem azért ez már egy kicsit beteges nem mellesleg még büntetendő is. A mai fitalok nem tudnak mit csinálni a sexen kívül.
19/Feminin/Passzív
Mindig elcsodálkozom, hogy a melegek nem akarnak beszélgetni? Nem kell közös téma meg egy szellemi szint?
Nem mondom, én elmúltam harminc, és én sem feltétlenül egy korombeli, elhízott-kopasz palira izgulok fel, hanem fiatalabbra, de legyen művelt és intelligens, mert nem abból állna a kapcsolat, amit keresek, hogy ráugrunk egymásra és szevasz.
Persze volt olyan, hogy majdnem tíz évvel fiatalabb sráccal ismerkedtem, ráadásul nem tudtam, hogy meleg-e. Nagyon stresszeltem, mi lesz, ha megtudja a koromat, mert jóval fiatalabbnak hitt.
Olyan is volt, hogy nálam idősebb srác hazudott arról, hogy hány éves.
Az a válaszadó vagyok aki 13 èvesen 29 èves pasival volt együtt!
Kikèrem magamnak, ès ne haragudjon meg a világ, hogy ez beteges!!! Nem a pèniszèèrt voltam oda, hanem a szemèlyèèrt! Meg áll az eszem, mèg hogy szexen kívül mást nem tudunk csinálni! Ch!...Szègyen!
Szerintem lenne esélyetek, mert a mai lányok többsége azt se tudja hogy mi kell nekik. (saját véleményem,abból amit eddigi tapasztalatom során szereztem)
17F
Én is lehetőleg 20 alatti fiút keresnék :P
25F
Én lassan 18 leszek és eddig az összes barátom/alkalmim 20 éves felett volt szóval engem egyáltalán nem zavar.
Sőt, igazából valahol az tetszik:) 17/F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!