Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsvéti Coming-out? Már el akarom mondani családomnak hogy meleg vagyok. Hétvégén megyünk a mamámékhoz vidékre és ott leszünk sokan. Szerintetek jó ötlet színt vallani? A mamám katolikus és nagyon elfogadó. F
miert kell a szuloket igy sokkolni ?
e ha ilyeneket kerdezel itt akkor mentalis problemaid is vannak. (nekem is vannak, tudok rola )
szoval inkabb orvoshoz fordulj.
Volt itt egypár rosszindulatú és ocsmány tanács de szerintem először annak mond el, akihez a legközelebb állsz.
Manapság a Húsvét egyébként durva leszek, semmit sem jelent városi embernek, kivéve ha nagyon hagyománytisztelő vagy vallásos. Itt Londonban pl nem sok készülődés van egy óriási nyulat leszámítva a Harrods kiratakában.
De mivel nálatok ez együtt van- nagy családi összejövetel+ vallásos anyuka, én inkább hallgatnék mint a sír.
Te is tedd ezt!
Ha tényleg kettesben maradsz azzal a szülőddel akinek el szeretnéd mondani- biztos hogy órákig kettesben maradsz vele, hogy a döbbenet után tudjon reagálni- akkor mond el , hogy meleg vagy, a férfiakat szereted és nem tudsz ezen változtatni nem akarsz barátnőt és nem is tudnál nővel élni. Fogadják el, ma már végül a világ fejlett országaiban házasodhattok, örökbefogadhattok, béranyától lehet gyereketet, szóval egész komoly polgári jogi, kötelmi jogi, öröklési szabály vonatkozik a melegek együttélésére, nem kell úgy tekinteni rá hogy ez szégyen.
Tojások, kolbász és csinálni, mint a nyulak... Igazi húsvéti hangulat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!