Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Húsvéti Coming-out? Már el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsvéti Coming-out? Már el akarom mondani családomnak hogy meleg vagyok. Hétvégén megyünk a mamámékhoz vidékre és ott leszünk sokan. Szerintetek jó ötlet színt vallani? A mamám katolikus és nagyon elfogadó. F

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem gondolom, hogy egy őskeresztény ünnep a legmegfelelőbb nap egy vallásos családban a coming outra, de ha neked ez a vágyad, akkor hajrá és sok sikert.
2016. márc. 25. 22:31
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Remélem arra is van már ötleted, higy a karácsonyt hogyan teszed tönkre.
2016. márc. 26. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
5%

miert kell a szuloket igy sokkolni ?

e ha ilyeneket kerdezel itt akkor mentalis problemaid is vannak. (nekem is vannak, tudok rola )

szoval inkabb orvoshoz fordulj.

2016. márc. 26. 02:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne egyesével beszélni a családtagjaiddal, nem mindenkivel egyszerre közölni a dolgot. Nem is biztos, hogy mindenki jól fogja fogadni, úgyhogy egyszerűbb egyesével "megbirkózni" velük, semmint az összessel egyszerre.
2016. márc. 26. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Mondd meg nekik, hogy gyors lefolyású agresszív vastagbélrákid van. Amikor mindenki ledöbben akkor mondd, hogy nyugi csak homár vagy. Így könnyebb lesz elfogadniuk.
2016. márc. 26. 15:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egypár rosszindulatú és ocsmány tanács de szerintem először annak mond el, akihez a legközelebb állsz.

Manapság a Húsvét egyébként durva leszek, semmit sem jelent városi embernek, kivéve ha nagyon hagyománytisztelő vagy vallásos. Itt Londonban pl nem sok készülődés van egy óriási nyulat leszámítva a Harrods kiratakában.

De mivel nálatok ez együtt van- nagy családi összejövetel+ vallásos anyuka, én inkább hallgatnék mint a sír.

Te is tedd ezt!

Ha tényleg kettesben maradsz azzal a szülőddel akinek el szeretnéd mondani- biztos hogy órákig kettesben maradsz vele, hogy a döbbenet után tudjon reagálni- akkor mond el , hogy meleg vagy, a férfiakat szereted és nem tudsz ezen változtatni nem akarsz barátnőt és nem is tudnál nővel élni. Fogadják el, ma már végül a világ fejlett országaiban házasodhattok, örökbefogadhattok, béranyától lehet gyereketet, szóval egész komoly polgári jogi, kötelmi jogi, öröklési szabály vonatkozik a melegek együttélésére, nem kell úgy tekinteni rá hogy ez szégyen.

2016. márc. 26. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is válasz egy semleges napot.
2016. márc. 27. 07:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16: Te jogász vagy? Nagyon tetszett a hozzászólásod.
2017. márc. 31. 09:38
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg, hogy tényleg szereted a tojásokat :D
2017. máj. 28. 01:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Tojások, kolbász és csinálni, mint a nyulak... Igazi húsvéti hangulat. :)

2023. jún. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!