Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de ő nem hiszem meleg, mit tegyek?
Iszonyatosan szeretem a legjobb barátomat. De sajnos ő nem mutat ilyen jeleket. Sokat ér össze a lábunk, meg minden; azaz testileg sokszor vagyunk közel, és úgy látom neki is jól esik. Viszont az öleléstől eléggé retteg. Egyszer ölelt át, mert nagyon rosszul voltam és erre kértem, de utólag azt mondta kicsit nehezére esett megtenni.
Nem tudom mit tegyek. Nem bírok nélküle élni, és képtelen vagyok elfogadni, hogy nem szeret. Sőt sokszor még barátként is cserben hagy. De máskor meg olyan különlegesnek látom a kapcsolatot, hogy néha még két szerelmes meleg srác között sincs ilyen. Mit tehetnék? Segítsetek kérlek, nagyon magam alatt vagyok :(
Már ne is haragudj, de az ember azért ember, mert a vágyait és ösztöneit kezelni tudja. Ergo ha szingliként megtetszene egy házas férfi (bocs, a nőbe belegondolni se tudok, lehet találgatni, hogy miért :D ), magamra parancsolnék, és bárhogy is fáj, elhatárolódnék tőle. Még a beszélőviszonyt is megnyirbálnám, amíg ki nem alszik a fellángolás. Mert nem fogom tönkretenni senki házasságát azzal, hogy rámászok más férjére. De úgy tűnik, ha te ezzel a példával éltél, akkor neked tök rendben van, hogy mivel az ösztönöd diktálja, és jaj a szívnek nem lehet parancsolni (dehogynem - ez tipikusan az önző és gyenge emberek kifogása), akár még egy házasságot is szétválaszthatnál az önös érdekeid miatt. (Remélem rosszul értelmeztem, és nem így vélekedsz, mert az elég undorító lenne.)
És hát nem tudom, ha úgy gondoljátok, nem is rugdalja be a barátja a sarokba, szerintetek azok után, hogy kiderül a barátjáról, hogy meleg és őrülten szerelmes belé, majd megmarad legjobb havernak? :D Biztos nem építené le magáról. Szerintem kérdező, ne akard magadhoz édesgetni a legjobb barátodat, ha fontos neked a barátságotok, mert könnyen lehet, hogy nem, hogy szeretőd, de barátod se lesz a végén.
11. A 10-es szerintem nem azt írta, hogy elcsábítod a házas férfit, hanem csak szimplán szerelmes vagy belé. Tehát viszonzatlanul. Az, hogy az érzéseket nem tudod irányítani nem egyenlő azzal, hogy rámászol. A tetteinket már tényleg tudjuk kontrolálni, ezért felesleges belelátni ilyesmit, mert nem erről volt szó.
Amúgy meg ha tényleg a barátja, akkor miért ne tudná ezt kezelni? Miért kéne leépítenie? Persze ha kényelmetlenül érinti, valószínűleg ez fog történni.
A kérdező sehol sem írta, hogy magához akarja édesgetni.
Aha.
"Nem bírok nélküle élni, és képtelen vagyok elfogadni, hogy nem szeret."
Tényleg nem. Azért írt ide, mert bátorítást vár tőletek, hogy belevágjon. Meg is kapta, ügyesek vagytok. Bár nem nagyon szeretem a homoszexuálisokat, gonosz nem vagyok, hogy rosszat kívánjak egy vadidegennek, ezért én semmiképpen sem biztatnám arra, hogy tárulkozzon ki a barátja előtt (akármilyen finom módon), mert ha egy heteroszexuális fiúról van szó (ami eléggé valószínű), akkor borítékolható, hogy gallyra megy a barátságuk. Aztán dagonyázhat a szerelmi bánat mellett még a magányban és az önsajnálatban is.
Nem igazán értem azoknak a reagálást, akik nem érintettek a témában. Minek kell ennyire ellenem szólni?
Aki konstruktív hozzászólást írt annak köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok. Akik meg veszekednek a homoszexualitás témán, hát azt ajánlom ezt a kategóriát ne olvassák. Kivétel, ha élvezik ha idegesíthetik a többi embert, és közben magukat is felstresszelik.
Amúgy meg a barátom nem homófob, azt mondta régebb semmi baja velük. És nem hiszem emiatt leépítene, annyit mindent kibírtunk, nem ez lenne ami miatt elege lenne. És én bízok benne lesz valami majd köztünk, csak idő kell. Összetett a történt, nem egy átlagos srác, és én se vagyok az.
#1-es: Muszáj a fröcsögésedet egy melegeknek kijelölt kategóriában folytatni? Az írásaid csak bizonyítékul szolgálnak az aluliskolázottságodnak és a ténynek, hogy nem vagy egy kitűnő példa a fiatalság számára. Ha nem is így gondolod, akkor legalább takarodj el ennek a fórumnak egy másik zugába. Tökéletesen illenél a Politika vagy az Ezotéria kategóriába azzal a szintű rosszindulattal és gyűlölettel, amivel beszélsz...
Kérdező: Ha nem homofób, akkor pedig rajta, kérdezz rá. Nem kell rögtön elmondani, hogy eszeveszetten belé vagy esve, elég ha csak coming outolsz neki, és kivárod arra a reakcióját.
Utolsó, nem akarsz véletlenül egy könyvet/forgatókönyvet írni? Eléggé érdekes sztorinak hangzik :D
Vagy ha van energiád, ide is leírhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!