Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Szoktátok nézni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Szoktátok nézni a pasik farkát strandokon?

Figyelt kérdés
Én, pl szoktam s akkor nagyon felizgulok, s akkor nagyon kívánom, hogy bár meleg lenne !

2016. márc. 19. 18:22
 1/9 Eric Griffin ***** válasza:
97%
Akkor vigyél legközelebb horgászbotot, hátha kifogod az aranyhalat és teljesíti 3 kívánságod.
2016. márc. 19. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

persze a strandon az a legjobb, hogy helyes fiuk testét lehet látni

és jó esetben szoros kis gatya van rajtuk

nagyon is jól lehet látni, kinek mekkora a csomagja :bb

2016. márc. 19. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Kettesnek:

Fuuuuuj, hogy lehet nem vonzónak tartani egy kemény, hatalmas farkat? És egy gyönyörű hasat, mellizmot? Egy izmos kart, lábat? Kegyetlen világ....

Egyébként miért zavar, hogy vannak akik nem heterók? Több lány mard neked..

2016. márc. 20. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
csak ha merev neki,bár mindig elszomorodom h nem láthatom gatya nélkül,közelebbről,de a testére is feltudok
2016. márc. 22. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Ezért van rajtam napszemüveg, és fekszek a hasamon!!! Xd
2016. márc. 22. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Néha ki lehet fogni pasikat, akik fehér vagy sárga színű fürdőnadrágot viselnek, amelyek vizes állapotban áttetszőek. Szépen kiadja a fanszőrzetet.
2016. márc. 22. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Imádok ilyen helyeken nézelődni. Egy izmos vizes férfi testnél nincs is szebb látvány :D

20/f

2016. márc. 26. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak strandon, a gőzfürdőkben is, pláne nem koedukált napokon. Akkor nem kell elképzelni milyen lehet a kiszemelt pasi gatya nélkül... :)

F29

2016. márc. 27. 09:21
 9/9 Kivancsi26 ***** válasza:
95%
Igaz, h meg nem voltam fiuval, de pont ez az egyik fantaziam, hogy milyen lenne raakadni valakire a strand oltozojeben pl :) engem nagyon izgatnak a strandok, zuhanyzok, oltozok...ilyesmi...Aztan mindenki menne a dolgara:)))
2016. márc. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!