Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek a lekét szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a lekét szeretem a testét nem?

Figyelt kérdés
Megismerketem egy 49 éves férfivel egy éve. Nagyon szeretem de csak a lelkét nem tudok vele szexuális kapcsolatot ki alakitani mert undorodom. De viszont sokat segít anyagiakban. Mit tegyek.? Felejtsem el? De akkor nem lesz pénzem. Bárcsak max 30 éves lenne vagy kevesebb.

2016. márc. 15. 19:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szereted, maradj vele, és a testét is meg fogod kedvelni :) Mindenesetre remélem nem kéri vissza a pénzét, ha szakítasz vele, mert nehéz elhinni, hogy ilyen nagyon kedves ember ok nélkül. Mert ha ilyet tesz érted akkor tényleg szeret.

16L

2016. márc. 16. 15:55
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tisztában lenned a saját érzéseiddel.

Tulajdonképpen ez a "kapcsolat" köztetek inkább üzlet. Mindegy milyen érzelmek forognak a háttérben, hogyha pénz is van a dologban.

Vázolom a helyzetet:

A férfi valószínűleg magányos, bármit megadna - és meg is ad - azért, hogy valamiféle kapcsolat szaga legyen annak, ami közöttetek van. Hogy valóban szeret-e, vagy csak ragaszkodik hozzád, mint egy potenciális személy, aki feloldja ezt a magányát, azt nem tudom, nem tudhatom, és nem is akarok belemenni.

Te pedig elfogadod tőle ezt a pénzt, és bármit mondasz arról, hogy hogyan szereted a lelkét... stb. az egész írásod alapján az jön le, hogy összességében mégsem vagy boldog, nem vagy elégedett ezzel a szituációval.

Én nem foglak anyagiasnak titulálni, de azért tedd fel a kérdést magadban, hogy mennyiben változna a helyzet akkor, ha nem kapnál egy vasat se tőle.

Ha csak sajnálatból, vagy pénzért vagy együtt valakivel, akkor vajon TE, megtalálod a saját utadat, a saját boldogságodat?

Szeretnéd, hogy valaki TÉGED szeressen, nem pedig egy utolsó lehetőséget, akinek fizetnie kell, mert egyébként fél, hogy nem marad vele?

Nem adom a szádba a válaszokat, csak azt mondom, hogy az "üzletet" és az érzelmeket semmilyen szín alatt nem lehet egymással keverni.

Az, hogy a pénzt, vagy a saját érzéseidet választod, az már innentől kezdve kizárólag rajtad múlik.

2016. márc. 16. 16:04
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm de van gyereke ! 2..
2016. márc. 16. 16:29
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de k**va vagy.

Gondolj bele, mi lenne ha nem adna több pénzt. Azonnal otthagynád, az biztos. Csak a pénzéért kell. Egy éve ismered az ugye kb 50 hét. Mondjuk a k**vája vagy 30 hete. Az már így is 300 ezer, annyit követelhet vissza, ha szakítotok. Lépj le, vagy ha már úgyis fizet, hagyd hogy megd**jon. Heti 10 ezer forintért csak meg**szhat nem? Valamit valamiért

2016. márc. 16. 16:53
 25/35 anonim ***** válasza:
Ja, és akitől undorodsz, ahhoz általában érzelmileg sem vonzódsz..
2016. márc. 16. 16:56
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kurv_.
2016. márc. 16. 17:19
 27/35 kovpet ***** válasza:
100%

Nem hát. Mert ha az lennél, akkor fizetséget fogadnál el szexuális szolgáltatásokért.

Oh, wait...

2016. márc. 16. 17:23
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Elég vicces: "Nagyon szeretem de csak a lelkét", "sokat segít anyagiakban". :D

Feltételezem, hogy nem egy önkormányzati közmunkás, aki 50.000.-et keres havonta. :)

Jócskán az apád lehetne, így eleve nincs értelme.

Sok fiatal melegnek tetszenek az idősebb pasik, így ha más nem,a szex miatt vele vannak. Te viszont még csak szexelni sem vágysz vele. Ő persze örül annak, hogy 50 évesen egy fiatal fiú egyáltalán szóbaáll vele.

Te viszont, egy, hogy testileg sem kívánod, magyarul csak a pénz miatt vagy vele (bármennyire is próbálod bemagyarázni magadnak, hogy a "lelkét" szereted), ezzel végtelenül megalázod őt. Te még fiatal vagy, előtted az élet, de neki már 50 évesen "minden perc számít" olyan értelemben, hogy egyre idősebb, egyre kevesebb embernek fog tetszeni (mindannyian így leszünk, ha elérjük azt a kort). Amíg te vele vagy és kihasználod anyagilag, ez idő alatt lehet, hogy ő is találna magának egy hozzávaló társat.

Hagyd ott, s keress magadnak valami munkát, s megoldódik a problémád. Akármit csinálsz, ha tanulsz is, van diákmunka...

2016. márc. 16. 19:50
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem korházi dolgozó. Utolsó köszönöm meg könnyeztem.
2016. márc. 16. 20:49
 30/35 anonim válasza:
55%
a testét hagyd a tányér szélén.
2016. márc. 17. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!