Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányként meleg srácba voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként meleg srácba voltam szerelmes. Akkor én most mi vagyok? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Egy buliban ismertem meg, nagyon normálisnak tűnt és még aznap este úgy éreztem h beleszerettem.Akkoriban még szinte semmi tapasztalatom nem volt fiúk terén. Ott aludtam nála de nem volt köztünk szex.mikor hazamentem nekem adta a pulcsiját pedig nem volt hideg.Utólag tudtam meg h meleg

Bejelölt facebookon de hiába írtam neki nem írt vissza.Azóta töröltem. Iszonyat nagy sebet hagyott bennem szinte roncs lettem utána és hülyeségeket csináltam. Mi lehetett ez részéről? Már lassan 2 éve volt de még mindig sokat gondolok rá.Ő volt életem első szerelme és csalódása.

2016. márc. 13. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj, csak nem a megfelelő emberbe szerettél bele. Akik biszexnek gondolják a srácot, nem tudom mire alapozzák, hiszen nem történt köztetek semmi. Mint ember lehettél neki szimpatikus, de ennyi, nem vonzódik a nőkhöz. Talán azért nem irt vissza neked, mert tudta hogy többet akarnál, és el akarta kerülni a felesleges bonyodalmakat. Így utólag a reakciódat látva azt mondom, jobb lett volna ha egyenesen elutasít, mert akkor talán nem ragaszkodnál hozzá.
2016. márc. 15. 13:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat:)..

Nem magától mondta h meleg hanem én jöttem rá késöbb máshonnan. De a forrás az biztos. A visszautasításokat általában nem élem még ilyen rosszul ez kivételes volt. Gondolom nektek is volt az életben egy valaki a sok közül akit sosem fogtok elfelejteni..

2016. márc. 17. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!