Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg fiú és egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg fiú és egy hetero lány között van jelentősége a meztelenségnek? Mi van ha látják egymást pucéran?

Figyelt kérdés

nem írok nagyregényt annyi hogy van egy régi ált iskolai osztálytársam akivel most már 20 évesként is nagyon jóban vagyunk. Ő a fiú meleg én a lány hetero.

Nem barátnak tekintem őt hanem barátnőnek. Voltunk már együtt nyaralni laktunk egy szállodai szobában egymás mellett aludtunk és csomószor láttam már őt öltözés közben tök pucéran is. Ő is látott engem.

Vajon ilyen szituban jelent bármit a meztelenség? Őt egy meztelen lány teste marhára nem érdekli, engem egy meztelen fiú érdekelne de ezer éve ismerem és egyszerűen nem úgy nézek rá mint egy fiúra. Hiába himbilimbizik a lába között a cerka akkor se. Nem szoktam vele képzeletben szexelni semmi. Zuhanyoztunk is már együtt.

A barátnőm szerint (aki egy igazi lány) az egész szitu halál gáz. Fiú és lány egymás előtt pucérkodik és hogy ennek ne legyen semmi érzéki töltete ezt ő nem is hiszi el.

Pedig nincs én mondom.

Ti elhiszitek így ismeretlenül?

Hogy ott zuhanyzik előttem egy alapvetően tök jó testű helyes pasi engem meg nem érdekel?

mert az hogy őt az én látványom nem érdekli az vitán felül áll.

2016. márc. 11. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, mi sem vagyunk szégyenlősek egymás előtt a legjobb barátnőmmel.
2016. márc. 11. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én heteró nő létemre voltam már meztelen heteró férfi előtt is meg ő is előttem, úgy hogy nem volt közöttünk egyébként semmi. Nem értem, miért gondolják egyesek, hogy a meztelenség egyenlő a szexualitással és a szexszel. Mindenki meztelenül születik. Ez a természetes állapotunk. Igazából az a furcsa, hogy ruhát hordunk, és takargatjuk magunkat, mintha szégyellni valónk lenne!
2016. márc. 12. 04:27
 13/14 A kérdező kommentje:

"Kérdező, mégis hogy a francba jött, hogy kiverd neki???"

Ez hogy jött? Egy buli sok pia majd haza és egyikünk se volt józan. Így jött.

2016. márc. 12. 09:39
 14/14 A kérdező kommentje:

" Igazából az a furcsa, hogy ruhát hordunk,"

Mondjuk menj ki a természetbe ősszel télen a 0 vagy mínusz 10 fokba és beszéljük meg mi furcsa van a ruhahordásban...

Mert nyáron szépen el lehet lejteni pucéran egy nudi strandon a kánikulában, de ha nincs kánikula már nem olyan vidám a dolog.

2016. márc. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!