Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg fiúk! Ti hogyan próbáltok párt keresni? Akik kapcsolatban vannak azok pedig hogyan találtak egymásra?
egyenlore sehogy, varom, hogy keruljek ki Pestre majd ott
19\f
Én egy szintén meleg ismerősöm révén (akit gayrandi-ról ismerek) ismertem meg a mostani barátomat.
17/F
Planetromeon és tinderen próbálkozok, de lehet nekem is várni kellene, amíg Pestre kerülök...
20/F
Az első "barátommal" egy iskolába jártunk, facen írt rám és volt 1-2 kaland, de semmi több. Később regisztráltam randigay-re, de ott sem találtam meg, amit keresetem. Ez után próbáltam csak ki a romeot (korábban idegenkedtem tőle). Regisztráltam, a jelenlegi párom még aznap rám is írt, elkezdtünk beszélgetni, másnap camoztunk, majd harmadnap találkoztunk. Akkor voltam 17 ő 18, érettségi után más városba kerültünk,de amikor tudtunk találkoztunk. Egy év után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Ha valakik kölcsönösen szimpatikusak egymásnak, megbíznak egymásban és egyezik az értékrendjük, akkor a távolság és az ,hogy még fiatalok vagyunk sem jelenthet problémát. (bocsi a kisregényért) :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!