Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen kezdte el érezni hogy a férfiakhoz vonzódik?
Mennyi idő telt el míg ki próbálta?
Mennyi idős volt a partner?
Utána hogy érezted magad?
11-12 évesen már tudtam hogy a fiuk is vonzanak. Sokszor néztem az osztálytársaimat mikor tesire öltöztek
De még nem próbáltam ki semmit
15/f
Olyan 12-13 évesen már éreztem talán hogy nincs minden rendben. Igazán 17 éves koromra fogadtam el magam :)
17 évesen volt az első barátom, ő 19 éves volt :)
Miután lefeküdtünk csak 1 picit volt bűntudatom , de aztán elmúlt és minden jó volt. :)
Már nem vagyunk együtt és most 18 vagyok.
10 èvesen a Való Világ negyedik szèriájából a Jerzy kezdett izgatni először. Nagyon hamar rájöttem, hogy hányadán áll a dolog, ès könnyen el is fogadtam! Mai napig termèszetesnek tartom!:) 14 èvesen voltam először együtt egy akkor 25 èves fèrfivel 2013 nyarán. Ott is csak orál volt, ès egyoldalú. Èn kènyeztettem őt. Szóval lent mèg èrintetlen vagyok:) Nemsokára 17 leszek, de azóta nem volt "kalandom", amit nem is bánok mivel sajnos fitymaszűkülettel szenvedek ès egyenlőre mèg nem sikerült rávennem magam, hogy orvoshoz forduljak:) Tartok tőle:) Na de mindegy, eltèrtem a tárgytól..:D
16/f
12-13, nem volt még senkim és nem is nagyon mertem, igazából túlzott önbizalom hiány, és mert az összes srác aki megtetszik az foglalt v simán nem kellek neki, esetleg túl fiatal vagyok neki...
(nyáron leszek 16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!