Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek amikor lánnyal csináltátok?
Melegnek tartom magam, mégis fel tud állni, ha lánnyal kell lefeküdnöm. Volt egy időszak, amikor huzamosabb ideig (3-4 hónap) kellett napiszinten lánnyal lefeküdnöm (az okokat most hagyjuk, elég személyes), és működött a dolog. Viszont sok mindent meg kell említenem: magára a lányra nem tudtam felizgulni. Akármit csináltam vele, ujjal, vagy nyelvvel, a farkam nem reagált rá. Ezért mindig úgy sikerült csak felállítani, hogy azt képzeltem el, hogy ő egy fiú (általában sötétben ment a dolog). Nem volt könnyű, hozzá kell tennem. Sokszor hosszú percekig, néha 15-20 percig is kellett várnom, mire működésbe lépett. Maga a szex nem volt számomra élvezetes. Testileg, fizikailag egy kicsit kellemes érzést nyújtott (maga a tény, hogy valami meleg, puha ér a farkamhoz), de nem többet, mintha egy darab "felmelegített húsba" tettem volna be a farkamat. Nem volt bennem láng, izgalom, szenvedély. Inkább olyannak fogtam fel a dolgot, mint egy kötelesség. Mint mikor el kell mosogatni a több napos edényeket: kellemetlen, nem jó dolog, de mit lehet tenni, meg kell csinálni és kész. Minden alkalommal nehezen mentem el, sokáig kellett fantáziálgatnom és elvonatkoztatnom a helyzettől, hogy lánnyal vagyok, mire sikerült elélvezni, és az sem volt túl jó érzés egyik alkalommal sem. Egy önkielégítés 3-4x annyi élvezetet nyújtott volna, mint a lánnyal való együttlét. Azonban a farok is az emberi test része, és mint a legtöbb emberi testrész, úgy ez is becsapható és átverhető. Ezért van az, hogy sok melegnek igenis megy a szex egy lánnyal. Nem kellemes, nem jó dolog, sőt, meglehetősen kellemetlen, kényelmetlen, testidegen, de működőképes.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!