Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit éreztetek amikor lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek amikor lánnyal csináltátok?

Figyelt kérdés
megtudnátok tenni ismét?
2016. márc. 1. 17:03
 1/4 A kérdező kommentje:
nyilván szexuális kapcsolatot értek egy lánnyal/nővel ez alatt
2016. márc. 1. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam sohan lánnyal, mert be sem gerjedek nőre.
2016. márc. 1. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sok mindent nem éreztem. egy kis ellenérzést talán, fura volt. nem jöttem annyira izgalomba. miért ne tudnám megtenni? a képességem meg van rá, csak kedvem nincs:D
2016. márc. 1. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Melegnek tartom magam, mégis fel tud állni, ha lánnyal kell lefeküdnöm. Volt egy időszak, amikor huzamosabb ideig (3-4 hónap) kellett napiszinten lánnyal lefeküdnöm (az okokat most hagyjuk, elég személyes), és működött a dolog. Viszont sok mindent meg kell említenem: magára a lányra nem tudtam felizgulni. Akármit csináltam vele, ujjal, vagy nyelvvel, a farkam nem reagált rá. Ezért mindig úgy sikerült csak felállítani, hogy azt képzeltem el, hogy ő egy fiú (általában sötétben ment a dolog). Nem volt könnyű, hozzá kell tennem. Sokszor hosszú percekig, néha 15-20 percig is kellett várnom, mire működésbe lépett. Maga a szex nem volt számomra élvezetes. Testileg, fizikailag egy kicsit kellemes érzést nyújtott (maga a tény, hogy valami meleg, puha ér a farkamhoz), de nem többet, mintha egy darab "felmelegített húsba" tettem volna be a farkamat. Nem volt bennem láng, izgalom, szenvedély. Inkább olyannak fogtam fel a dolgot, mint egy kötelesség. Mint mikor el kell mosogatni a több napos edényeket: kellemetlen, nem jó dolog, de mit lehet tenni, meg kell csinálni és kész. Minden alkalommal nehezen mentem el, sokáig kellett fantáziálgatnom és elvonatkoztatnom a helyzettől, hogy lánnyal vagyok, mire sikerült elélvezni, és az sem volt túl jó érzés egyik alkalommal sem. Egy önkielégítés 3-4x annyi élvezetet nyújtott volna, mint a lánnyal való együttlét. Azonban a farok is az emberi test része, és mint a legtöbb emberi testrész, úgy ez is becsapható és átverhető. Ezért van az, hogy sok melegnek igenis megy a szex egy lánnyal. Nem kellemes, nem jó dolog, sőt, meglehetősen kellemetlen, kényelmetlen, testidegen, de működőképes.

20/F

2016. márc. 2. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!