Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az ilyen korosodó melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen korosodó melegek miért csodálkoznak, hogy ilyen viselkedéssel nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam már társkeresőn, és ismerőseim is "átéltek" ilyeneket.

Mindenkit letámadnak, kérés nélkül elküld 10 képet a nagy szőrös, hájas vagy szottyadt testéről meg a farkáról, majd ha az ember szépen, kulturáltan elutasítja, vérig van sértődve, és vagy letilt ami a jobbik eset, vagy nekiáll vitatkozni, trágárkodni, személyeskedni, sértő megjegyzéseket tenni az ember kinézetére meg természetére, olyanná válik, mint egy hatalmas durcás kisgyerek.

Az ilyenek mégis miért csodálkoznak, hogy 40-50-55 éves létükre a büdös életben nem kellenek senkinek? Mégis ki bírná őket ilyen természettel elviselni? Nem is értem, miért jó ez a tényleg erőszakos letámadás taktika.

Veletek fordult már elő ilyen? Ti hogy kezelitek ezeket? Mert rám sajnos nem egy ilyen írt.

22/F

2016. febr. 21. 21:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Amikor olyan 22-23 voltam,akkor megismerkedtem egy akkor 40 körüli pasival,aki nagyon jól nézett ki.

De csak a szexre kellettem volna neki.Falat húzott maga köré,már nem tudott úgy bízni,mint korábban.

Szóval ez mindkét oldalról ilyen.

A fiatalabb még érzi,hogy előtte az élet,válogathat.

Az idősebb meg már bizalmatlan,nem tud úgy érezni,mint régen.

2016. febr. 25. 18:27
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy itt alapba nem azzal van a probléma, hogy valakinek 40 éves létére a 20 évesek tetszenek, mert oké, ez érthető, átlag embernek a fiatalabbak jobban bejönnek.

Itt a megnyilvánulás az egyik legnagyobb probléma, ami nem más, mint a túlzott, nagyon kellemetlen nyomulás, kéretlen képekkel és ajánlatokkal való bombázás, majd az elutasítást követő fenyegetés, gyerekes hiszti, személyeskedés, sértegetés, jelentgetés. Ez a "stílus", ez a fajta hozzáállás nem hogy egy 45 évestől, de egy 15 évestől is marha gáz és felettébb taszító. Aki így viselkedik, egyrészt biztos egyedül fog megszáradni, másrészt szerintem 20 évvel ezelőtt is ilyenek voltak, nem az öregedés miatt váltak ilyenné.

A másik dolog pedig:

Nem vagyok felszínes, de abból az illetőből, aki elhanyagolja magát, túlsúlyos, igénytelen de változtatni nem akar, nem tudok egyszerűen valami nagy értelmet kinézni. Főleg az ilyen 40-50-es korosztályban közkedvelt az a mentalitás, ami a heteroszexuálisaknál is szépen jelen van: "Én úgy vagyok jó, ahogy vagyok, fogadjon el mindenki olyannak, amilyen vagyok" de természetesen ők elvárják a fitt, sportos kinézetet, az igényességet, és így tovább.

Valamint: lehet, hogy közhelyes és felszínes mondás, de van benne igazság: "Külső megfog, belső megtart". Akihez nem vonzódok külsőleg, az felőlem lehet egyetemi Nobel-díjas professzor is, akkor sem fogok tudni hozzá vonzódni. Akinek meg jó teste van, jól néz ki, de buta és roppant harsány, felszínes, azt meg az ember nem tudja hosszú távon elviselni.

2016. febr. 25. 18:29
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy így. Vannak a jól kinéző fiatalok, akik válogathatnak, meg a nyomulós, igénytelen öregek. Köztes nem nagyon van, ezért nem is regelek sehova, amíg nem leszek öreg - húszéves meg nem vagyok már. Várok tizenöt évet, addig sokat zabálok, és majd a fotóimmal inzultálom az akkori tinifiúkat, háhh.
2016. febr. 25. 18:34
 24/29 anonim ***** válasza:
22%

Jaj de várom, hogy ti is 40-50 évesek legyetek.) Mert ezt mind átéltük anno.

Bár nem tudom én akkor is megpróbáltam az idősebbe is megtalálni a szépet és

nagyon élveztem azokat a szexkalandokat is. Hál istennek azért vannak olyan 20-as vagány srácok akik meg pont a kis nyálas 20-as homi fiuktól undorodnak, mert melegek és ugye egy meleg az férfit keres, nem egy kis nyálas, elszállt nyünyőkét.)

Testvéreim, pont ti lesztek azok akik 10-20 év múlva egyedül lesztek, mert a kutyának se fogtok kelleni.))

2016. márc. 1. 08:34
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberekkel egyszerűen nem kell foglalkozni. Mindenki magához valót keressen. Egy 50 éves mégis mit akar egy 22 évestől? Ma már millió lehetőség van az ismerkedésre, és az idősebb korosztályból is sokan vannak.

Régen azt gondoltam, hogy csak a 20 év körüli számít szépnek. Emlékszem, 20 évesen mikor ismerkedtem, már egy 29-30 éves is "öreg"-nek számított, nem is tudtam rájuk pasiként tekinteni. :D

Ma már 30 vagyok, s most a 30-40 évesek jönnek be, mert korban ők a hozzámillők. Így valszeg 50 évesen az 50 évesek fognak tetszeni. :D

Szóval aki így viselkedik, annak egyszerűen ne írj vissza.

2017. jan. 6. 11:59
 26/29 anonim ***** válasza:
20%

Kedves itt kommentelő Fiatalok!

Valószínű, nem fogtok privit írni rám, a korom miatt, nem is tartok rá igényt. Ott kezdem, elmúltam 60 éves. Nem vagyok meleg, "csak" biszex. Korom ellenére megnézem a fiatalokat, mindkét nemből, a vágy is meg lenne hozzájuk, de...!

Ez a de a lényeg. A legtöbb a gyerekem lehetne, sőt, jó néhányan az itt kommentelők közül akár az unokám is. Nincs pedofil hajlamom, így nem kívánok ismerkedni a tízen, húszon éves korosztállyal, de még a 30-40 is erősen kérdőjeles. Annak ellenére, hogy a korosztályom nem játszik nálatok, nem panaszkodok. Pedig a kinézetemmel semmi baj, szerintem. A 70 kg-s súlyom, 18 éves korom óta, elég jónak tűnik. Igaz, nagyjából kopasz vagyok, és szakállas, a gimiből ki akartak rúgni miatta, de ezen meg nem kívánok és nem is fogok változtatni senki kedvéért.

Nem fogok ismerkedni a neten, se nővel, se férfivel. Előnyben részesítem a személyes ismerkedést, ha épp nem élek párkapcsolatban. Jobb látni az "árut" élőben. A neten sokan kamuznak, és az első találkozáskor jön rögtön a csalódás. Ti a neten ezt keresitek, még ha nem is valljátok be, még magatoknak sem. Sokszor az az érzésem, csupa mazochista koptatja itt a billentyűket, bátran, kizárólag az éjjeli órákban. Sírtok itt, hogy mennyi a kamu, meg mennyire genyók az idősebbek. Egyről elfelejtkeztek! TI IS LESZTEK IDŐSEK! Akkor miért fogtok sírni? Genyók a fiatalok? Vagy miért?

Lehet, ti is meghíztok, nem lesz időtök konditerembe járni, esetleg kedvetek se, és nem mindenki olyan szerencsés, mint én, hogy 42 éve tartom a súlyomat és az alakomat anélkül, hogy tennék érte bármit is. Csak halkan súgom, éjjel kettőkor tele zabálom magam, és úgy megyek aludni.

Kedves Fiatalok! Annyi a kérésem felétek, hogy mielőtt elkezditek az időseket leírni, legenyózni, gondolkodjatok, hogy veletek mi lesz 20, 30, 40,év múlva. Ti mit fogtok csinálni, ha épp kipróbálnátok valami, vagy inkább valaki újat.

Üdv mindenkinek egy 60/F/BI/uni "aggastyán" :)

2017. jan. 6. 13:54
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én rómeós profilomban konkrétan meg volt adva, hogy kapcsolat max 25 éves korig, afelett maximum barátság. És sajnos én is megerősíthetem azt a tényt, hogy az idősebbek 50%-a nem tud olvasni. A maradék 50% meg pont, hogy tud, és a profilomban le volt írva, hogy aki külső alapján ítél meg másokat, az inkább ne is írjon, és erre persze, hogy kaptam az üzeneteket arról, hogy én akkor miért ítélek a külső alapján. Azt bezzeg már nem értik meg, hogy a nálam pár évvel idősebbek vonzzanak, és nem apapótlékot keresek.

És a leges legjobb, amikor összebarátkoztam egy nálam jóval idősebb pasival, akivel párszor összefutottunk, majd két hónapra rá beközölte, hogy ő amúgy első pillanattól kezdve belém volt zúgva, és hogy szeretné, ha járnánk. Mondanom sem kell, elhajtottam a p*csába.

18/f

2017. jan. 6. 14:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

26-os!

Itt nem a korral van a probléma, hanem a viselkedéssel.

És az én tapasztalataim is azt mutatják, hogy a 40 év feletti korosztály kb 60%-a se olvasni se szöveget értelmezni nem tud, és a visszautasítást sem képes elviselni. Ez a hozzáállás egy 25 évestől is gáz, nem kell ehhez 50-nek lenni.

És igen, én belegondoltam, hogy mi lenne, ha én lennék 50. És mit csinálnék? Rendbe szedném magam, jól öltözött és jól szituált lennék, és elmennék edzőterembe is, hogy én is tudjak valamit nyújtani, és ne csak elvárásaim legyenek, mint a többségnek. Az igénytelenségért cserébe nem lehet igényességet elvárni, mert ez így nem fair.

Szóval ez a "majd lesztek ti is 50 évesek" duma nem állja meg a helyét.

2017. jan. 6. 15:42
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

#28 Csak gondolom, hogy a méltatlankodó húszonéves korosztályhoz tartozol. Szívesen megnéznélek 30 év múlva! Addig sok minden történhet veled, ahogy velem is történt. Akár lehet valami nyavalyád, amire gyógyszert kell szedned, aminek a mellékhatása, hogy a mostani karcsú és szép tested, amire büszke vagy, felpuffad. Magyarul, elhízol, és semmi nem használ, hogy visszanyerd a mostani alakod. De úgy is járhatsz, mint én, hogy mozgásszervi problémád lesz. Nem akármilyen, hanem olyan, amire az orvosok azonnal letiltanak a konditeremről, és max 1n kg az a súly, amit emelhetsz. És mert nem szeretnéd az életedet kerekesszékben leélni. És ne mond, hogy akkor futni fogsz, mert ne felejtsd, a mozgáskorlátozottak nem futnak. Örülnek sokszor, mint én is, hogy menni tudnak. Az meg, hogy elhízik valaki, genetikai adottság is lehet azon túl, hogy a korral is jár a testsúly növekedés.

Nekem 20-30 között voltak éltesebb partnereim, és nem panaszkodhatok, hogy rossz volt velük. Te és a korosztályod, tisztelet a kivételnek, épp olyan kirekesztők vagytok, mint azok a heterók, akik gyűlölik a másságot. Nektek még nagyon sokat kell tanulni, hogy teljes értékű emberek lehessetek. Meg kell tanulni többek között elfogadni a másikat! Amíg ezt nem tudjátok, lehet akármilyen formás, kigyúrt testetek, öltözhettek a legújabb divat szerint, csak kis niemandok maradtok.

Azért viszont emelem kalapom előtted, hogy nem éjszakai bátor vagy, hanem napközben is mersz a témához hozzászólni.

2017. jan. 7. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!