Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék kibékülni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kibékülni a barátommal?

Figyelt kérdés
Az van ,hogy össze vesztem eggy sràccal akit nagyon szerettem. Ez még tavaly decemberben volt. Én szerelmes voltam belé,de ő àllandóan azt hangoztatta hogy ő ezt sose tudja nekem viszonyozni. Pedig nemis kellett volna. Rohadtul hiànyzik ,és abban szeretném a segítségeteket kérni hogy aggyatok tanàcsokat hogy hogyan beszélhetném ezt megvele? Nagyon köszönök minden tanàcsot addigis. Ja nemtudom se felhívni se facen beszélni vele, mert letiltott minden honnan. Csak szeméjesen tudnànk de nem merek vele beszélni. Nemtudom hogy kezgyek neki a beszélgetésnek. : ( Eggy haver végedt vesztünk össze mert ő àllandóan uszított ellene énmeg salynos halgattam rà.
2016. febr. 21. 11:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen a helyes íràsom az csapni való... de viszont nagyon jó melós vagyok. Néha asse tudim hovà mennek melózni mert annyi van. Pedig nem vagyok az a olcsó munkàs. 2,5-3eus órabérben melózom,és eddig még nem volt panasz. De a témàhoz vissza térve, igen vàrjak, de meddig? December óta vàrok... hàrom hónapja. Meddig vàrjak még? Rohadtul hiànyzik. Ő volt az életem értelme! Amióta össze vesztünk màr kétszer akartam öngyilkos lenni,csak eggyszer a muter màsszor meg a haverjaim akadàjoztàk meg. Nagyon de nagyon hiànyzik, és minél többet vàrok annàl rosszabb leszz. Kitudja meddig bírom még nélküle...
2016. febr. 21. 19:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát az a helyzet, hogy ő tőle is függ a várakozás hogy ő milyen ember(személy szerint én rettenetesen haragtartó vagyok, úgy hogy ha pl engem valaki azért ítél el mert xy mondott rólam valamit és ezért utált meg stb., azzal az életbe egy szót se fogok váltani többet). Ha egy életre megharagudott akkor hiába vársz. Ilyen "kategóriában" a 3 hónap az semmi. Lehet csak egy év múlva lesz abban az állapotban hogy megbocsájtson neked. De lehet soha. Lehet a vele való beszélgetést se kéne erőltetni, mert ha nagyon haragszik rád akkor az csak olaj a tűzre.

"Én szerelmes voltam belé,de ő állandóan azt hangoztatta hogy ő ezt sose tudja nekem viszonyozni". Javíts ki ha nem értelmezem jól, de ha nem tudja viszonozni, akkor te minek akarod őt?

Amúgy meg ha tényleg öngyilkossági kísérleteid voltak akkor pedig elég komoly a helyzeted, komolyabb segítséghez kellene fordulnod minél hamarabb. Írtad hogy haverjaid akadályozták meg az egyik ilyen esetet. Lehet a társaságukat kellene keresned hogy addig se ez járjon az eszedbe.

Idő elteltével belefogsz törődni/unni te is hogy ő már a múlté, és rájössz hogy mást kellene keresned.

Sok sikert kívánok Neked a társkeresésben és a "lelki gyógyulásodban"

Üdv!

2016. febr. 21. 21:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A baràzaim tàrsasàgàt keresném de nem jàrunk màr ki közösen sehovà mióta össze vesztem a haverommal. Igaz nem tudta volna viszonyozni de nekem csak annyi is elég lett volna hogy làssam őtvagy beszélgessünk. Az én szàmomra ez első lâtàsra szerelem volt. Egyépként nem az a haragtartó típus sőt nagyon kedves baràtsàgos ember éppen ezért nem értem miért haragszik még mindig! Lehet van eggy haver aki olyan dolgokat mesélt be neki rólam ami nem igaz. De mégeggyszer köszönöm a tanàcsot! : )
2016. febr. 22. 06:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Sztem ha nem tudja viszonozni a dolgokat akkor az reménytelen szerelem aminek nincs értelme. Abból csak több probléma lesz ami senkinek se kell.

Amúgy meg igen, elképzelhető hogy az aki a te fejed beszélte tele hogy uszítson őellene, az keveri őnála a sz@rt.

Azokkal akikkel jóba vagy haverjaid keresd, ne azt akivel össze vagy veszve, vagy ha senkivel se vagy jóba akkor munkatársak stb.

Üdv!

2016. febr. 22. 15:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Haat asszem hogy eggy két haverom még van.. de velük sem tudom hogy mit kezdyek. Nem tudom hogy meg e bízhatom bennük. Nem tudom ha elmondok nekik valami bizalmasat az nem e adjàk tovàbb... de nagyon szépen köszönöm hogy veszed a fàradsàgot és segítesz,tanàcsokat adsz. Nagyon köszönöm!!
2016. febr. 22. 16:50
 16/20 A kérdező kommentje:
atomi82-nek köszönom. De persze mibdenkinek elolvastam a kommentyét. De neki nagyon hàlàs vagyok!
2016. febr. 22. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit.

Nem kell feltétlen bizalmas dolgokról beszélni, csak érezd jól magad velük ha összejöttök és kész.

2016. febr. 22. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi okod van arra hogy azt mondd hogy nem találkozol vele? (távolság? Vagy félelem?) Illetve a haver milyen jellegű dologgal rombolta le köztetek a dolgot mert az se mindegy.
2016. febr. 22. 18:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok. 2016.04.12-én kibékültünk. És azóta eggy picit komolyabb,is lett a baràtsàgunk,úgymond baràtsàg extràkkal... köszi mindenkinek mégeggyszer!! Puszi nektek.
2017. febr. 13. 06:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Az utólsó kommentelőnek még annyi hogy csak szimplàn nem akart làtni.
2017. febr. 13. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!