Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parfümöt vegyek?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan parfümöt mondani, ami nem túl férfias, de nem is csajnak való?
Passzív srácok ti mit használtok?
Illetve aktív férfiak nektek melyik parfum jon be egy srácon?
2016. febr. 20. 11:42
1/11 anonim válasza:
Nekem a leirasodrol a bleu de chanel jutott eszembe
2/11 anonim válasza:
Calvin kleinnek vannak unisex parfümjei, pl a one, vagy a be. Nézd meg őket :)
3/11 anonim válasza:
Chanel Bleu vagy Versace Aeros! ;)
4/11 anonim válasza:
Tarkababot a Józsitól, kilója 250 Ft.
5/11 anonim válasza:
en Giorgio Armanit hasznalok :)
19/f
6/11 A kérdező kommentje:
á a bleu de chanel-t nem tudom elképzelni magamon, arról mindig az oltonyos pasik jutnak az eszembe. Meg az nem férfias parfum?
A calvin kleint és a versacet pedig ki fogom próbálni, koszonom a tippeket :P Mindenkinek ment a zold
2016. febr. 20. 17:02
7/11 anonim válasza:
Bocsi, parfümöt nem tudok ajánlani, de a kérdés másik felére mégis válaszolnék. Aktívként mondom, hogy örülnék, ha férfias parfümöt használna a partnerem, de nekem alapvetően sem a sztereotipikus femboy-ok jönnek be.
8/11 anonim válasza:
Szerintem a versace eros nagyon feminim, nem hinnem, hogy tetszene:)
De a calvin klein amugy jo ajanlas volt, szerintem ott tuti talalsz vmi jot!:)
9/11 anonim válasza:
YSL l'homme (sima) szerintem tetszene neked
10/11 anonim válasza:
Armani Code, Chanel Allure Men dezodor formájában nem parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!