Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találok ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok ilyen embert? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Sehol se találok olyan, velem egykorú fiút aki olyan mint én. Aki divatos, szereti a tumblr-t,facebookot,snapchatet,instagramot, szeret moziba járni,sokat olvas és van esze. Nem akarok egoistának tűnni, de sehol sem találok ilyen embert. Velem van baj?

2016. febr. 14. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne olyat keress:D Hanem aki kiegészít!!!:)
2016. febr. 14. 18:52
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
sajnos itt az a gond, hogy túl sokra tartod magad, közben a felsoroltak alapján a béke segge alatt vagy :D értelmes gondolkodású srác a büdös életbe nem fog veled szóba állni, amilyen te vagy meg 1001 akad minden sarkon :)
2016. febr. 14. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Furcsa, mert a leírásod alapján tipikus fröccsöntött tömegembernek tűnsz.
2016. febr. 14. 19:19
 4/14 A kérdező kommentje:
1.A divatot nem úgy értettem mint a mostani "menő" gyerekek akiknek az egyedi öltözködésük alapanyaga a piros-fekete kockás ing, jogger, stb. 2.Ha van bennem egy kis egoizmus az nem a világ vége, csak azt mondtam hogy mindegyik fiú akivel találkoztam igénytelen, hülye emberek voltak. DE azért köszönöm a normális válaszokat. Legközelebb megpróbálok szebben fogalmazni. Viszpnt ha az mondtad hogy minden sarkon van egy akkor különös én hogy nem találkozom eggyel sem?
2016. febr. 14. 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy veled van baj, nehéz az elképzelésünknek megfelelő fiút találni, ezt én is tapasztalom... Vagy lejjebb kell adni az elvárásokból, vagy várni hátha ráakadsz végül :)

Amúgy amiket felsoroltál abból van ami igaz rám szerintem, bár attól tartok én idősebb vagyok nálad.

2016. febr. 14. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok. Merre laksz?
2016. febr. 14. 19:54
 7/14 A kérdező kommentje:
#4 miért, hány éves vagy? #5 Kecskeméten te?
2016. febr. 14. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

A leírtakkal nincs baj.

Divat nálam kipipálva, a többi is, olvasni pl utálok...ettől nem lettem rosszabb ember. (Van pasim!)

Nekem is az Iphone a jobbkezem, és pl kint Londonban mindenkinek, és nem kezdenek el rögtön negatív kommentekkel bombázni, ha valaki fontosnak tartja a technikai fejlődést.

De az itteni ismerkedéssel azért Óvatosan...!

Részletesebben kéne jellemezned magad és a kor is fontos, lehet hogy csak azért nem találsz mert Kecskemét kisváros.

2016. febr. 14. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
hát jó érett lehetsz te is, hogy az az első szempont hogy szeresse a facebookot és az instát...mit lehet azon szeretni? használod és kész..komolyan nehogy már ez erény legyen
2016. febr. 14. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Ne foglalkozz azokkal akik egoistának hívnak. Az emberek nem képesek elismerni, hogy mindenkinek van egy típusa, aki egyértelműen egy adott kinézettel rendelkezik, ezért ha valaki ezt felhozza, akkor azt felületesnek és egoistának nevezik...

Egyébként több ilyen ember van, csak keress tovább. Valószínűleg könyvtárakban, snapen, vagy facen előbb találkoztok, mint máshol.

2016. febr. 14. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!