Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek komoly vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komoly vagy csak szivatás?

Figyelt kérdés

A facebookon rám írt egy idegen srác kb 1,5 hónapja. Elkezdtünk levelezni. Kiderült, hogy biszex és nagyon bejövök neki. Szeretne orálisan kielégíteni. Azóta sok témáról beszéltünk, de mindig előjön ez. Szerintetek tényleg igaz lehet, hogy akarja? Nem csak vmi szivatás? Ugyanis gondoltam rá, hogy egyszer végülis beleférhet. Kiderül mennyire vagyok hetero legalább. Mert ha nem áll fel és nem tudok így elélvezni akkor tuti az vagyok. Egyszer úgy is az agyamba volt, hogy majd próbára teszem magam, de ez csak így jött most.

Ha meg feláll, akkor lesz min gondolkoznom. Csak hát idegen meg minden. Értitek a gondom?

2016. febr. 11. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy rád írt egy idegen, akkor lehet hogy igazából egy ismerősöd kamu facebook profillal
2016. febr. 11. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Nem erekciófüggő sekszualításod te nagyon utána nézett, farok...
2016. febr. 12. 01:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2-es: miért lenne farok? :D Nyilván tapasztalatlan, és próbálgatja a szexualitását... Hagyd rájönni magától. ;)

Szerintem inkább várd meg, ameddig személyesen találkozol valakivel. Első "kalandnak" sokkal jobb, ha nem egy teljesen ismeretlen emberrel történik meg, hiába az 1,5 hónap ide vagy oda, ki tudja ki ül a gép előtt, lehet, hogy igazából egy undorító perverz, beteg a világ, hidd el... Nem akarlak megijeszteni de hallottam elég undorító sztorikat, plusz érzelmileg sem túl jó. Te is érzed, hogy ez nem oké... Sajnos ez nem úgy működik mint a filmekben... :D

Amúgy szívatásnak nem mondanám... viszont óvatosnak mindenképpen óvatosabb lennék a helyedben.

18/L

2016. febr. 12. 03:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Most kértem tőle, hogy küldjön egy képet, ahol csíkos felsőben van. Mert azt mondta van neki.(Akkor még nem tudta miért kérdezem) Ha nem küld akkor tudom, hogy kamu.
2016. febr. 12. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!