Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a meleg fiúk között kevés a reál beállítottságú?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 22:01
2/10 anonim válasza:
Most vicc nélkül, komolyan írom, hogy pont ugyanazért, amiért a nők körében is kevés a reálos.
Egy angol nyelvű cikkben olvastam egyszer, hogy a nőknek és a meleg férfiaknak az agya ebben viszonylag hasonlóan működik, az agyuk hasonló része aktív/nem aktív, ami ezt befolyásolja.
23/F, meleg
3/10 kovpet válasza:
Honnan van a statisztika, ami a kérdésbeli állítást támasztja alá?
4/10 A kérdező kommentje:
Statisztikám nincs, csak az eddigi ismerkedési tapasztalataim.
2016. febr. 6. 22:21
5/10 anonim válasza:
Én műszaki területen dolgozom, tizenvalahány év alatt két kollegáról tudtam meg, hogy meleg, de mindkettőn meglepődtem, egyikükről sem sejtettem. Az a gyanúm, hogy mivel reál körökben az "önkifejezés" nem akkora divat, és nagy átlagban diszkrétebben viselkednek az emberek, lehet, hogy csak simán kevésbé tűnnek fel a melegek. Nem úgy értem, hogy konkrétan titkolnák, de kevésbé van a homlokukra írva.
6/10 kovpet válasza:
"csak az eddigi ismerkedési tapasztalataim"
Úr isten, akkora a minta, hogy helyettesít egy statisztikát? :) Te is valami bölcsész lehetsz :))))
7/10 anonim válasza:
nem egyértelmű?!
egyik sem gondolkodik reálisan :D
8/10 anonim válasza:
Én pl. abszolút reál beállítottságú vagyok :/
9/10 anonim válasza:
Én humán-reál egyaránt vagyok, mindkét módon tudok gondolkodni, egyébként reál tagozaton végeztem, de valóban inkább a humán szakterületek felé húz a szívem/agyam az utóbbi időkben.
10/10 anonim válasza:
Mivel minket rengeteg elnyomás, bántalmazás, megkülönböztetés ér, ezért jó, hogyha van valami dolog, amiben kiélhetjük a fájdalmat, a szorongást, az elfojtott dolgokat. Nem gondolom, hogy kevés lenne a reál beállítottságú(meleg ismerőseim kb. fele reál irányba érdeklődik), de ha igen, akkor ehhez biztos van valami köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!