Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Ugynúgy borotválom az intim részeimet, mint az arcomat - tehát minden nap, és szexelés elött is mindenképpen ! Mindezt már vagy 25 éve ! Tehát NEM a mai divat miatt !
12/18 A kérdező kommentje:
Milyen sűrűn vágjátok? Borotváljátok vagy gyantázzátok?
2016. febr. 6. 11:13
13/18 anonim válasza:
1x huztam le a farkamnál sikerült is megvágni azóta naturba hagyom
14/18 anonim válasza:
én leszoktam szedni a szőrt mindkét helyen, zavar is és a betyárkörtét, meg a vakarózni sem szeretek. Nekem így jobban is tetszik a testem és jobban érzem így, szőrtelenül magam.
21 f
15/18 anonim válasza:
Szőrtelenítem, bár nekem szőkés, világos, de a pasim utálja a szőrőset. És én is!
Ugyanúgy borotválkozok odalent, csak másik borotvával, mint az arcomat, a mellkasomon sincs egy szál se, mert azt meg én utálnám!
Hetente kétszer intimborotválást tartok az bőven elég.
17/18 anonim válasza:
Nekem az a legerotikusabb, ha a barátom borotválja ki az intim részeimet. Brutálisan be tudok töle gerjedni.
18/18 anonim válasza:
natur szőrös vagyok mindkét helyen.némelyik masszőrnek okoztam már meglepetést vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!