Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha 20évesen még nem volt komoj párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 23:47
11/19 anonim válasza:
Nekem még komolytalan sem volt. Szóval vannak nálad szerencsétlenebb alakok is
22/f
12/19 kovpet válasza:
Analfabétákkal nem ismerkedünk, ez szabály :) Ja, szabáj, hogy te is értsd, trollkám :)
13/19 anonim válasza:
"meg szokva" egy szó.
Azért ez az igénytelenségedet mutatja... a vesszőt pedig hírből sem ismered?
A lányok nem szeretik ám a vessző nélküli "fiúkat"!
14/19 anonim válasza:
Utolsó, szerintem a kérdező nem is vágyik rá, hogy szeressék a lányok...
15/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Hiszen meleg vagyok. Engem ijen szempontból annyira érdekelnek a lànyok mint a heterókat oràl... gondolom ti nem szivesen szoptok le valakit... na ugye.... : )
2016. jan. 31. 22:15
16/19 anonim válasza:
A homoszexuális fiúknál is gond lehet, ha valamelyiknek nincs vesszője.
17/19 A kérdező kommentje:
Nekem van vesszőm.... ha akarod megmutatom mekkora.......
2016. febr. 1. 12:41
18/19 anonim válasza:
Akkor miért nem láttam itt egyetlen írásodban sem belőlük?
19/19 anonim válasza:
Lehet ha seggdugnálak és beléd engedem a zaftot akkor átmegy beléd belőlem egy kis helyesírás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!