Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg Bi srácok a legtöbben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg Bi srácok a legtöbben miért csak egy gyors szexet szeretnétek?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatott szeretnék de a legtöbben csak le akarnak feküdni velem aztán tovább is állnak.
2016. jan. 29. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen keresel. Sokan akarnak kapcsolatot.
2016. jan. 29. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen réteg is de nem ez az általános.

Nyilván sok meleg srácot élve-halva hajt a vágy hogy kiélhesse végre a felgyülemlett késztetéseit egy másik fiúval, de sokan vannak azért (jómagam is) akik sokkal inkább az érzelmi oldalt képviselik és inkább már kapcsolatban, egy kiválasztott személlyel szeretnék a testi vonzódást is átélni.

2016. jan. 30. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ti nem unjatok mar ezt a kerdest? oO
2016. jan. 30. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem lehet meg unni. Mert sajna vannak ojan emberek akik csak jól megdugnak és ennyi. Én akàr kivel is dugnàk az biztos hogy megkérdezném hogy ezt hogyan gondojja. Mert nem szeretek alkalmi szexbe belemenni. Vagy komojan vahy sehogy...
2016. jan. 31. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos én csak havert keresnék pl, akivel lehet szex, de nem kapcsolat. A kapcsolat nekem is sok lenne. Főleg kijelentve, hogy kapcsolat.
2016. jan. 31. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!