Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki melegek! Hogyan tudtatok komoly kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 12:22
11/14 anonim válasza:
Akkor ajánlom nézd meg a planetromeon Budapesten regisztrál tagok számát és választékát,és egy vidéki városnál is ugyanezt.
Persze nem lehetetlen,csak nincs választék.
12/14 Béla211 válasza:
Én Budapestről költöztem le egy vidéki kisvárosba a páromhoz, hogy együtt éljünk.Mikor távkapcsolatot kezdtünk akkor is mindenki azt mondta ,hogy minek jöttem vele össze úgy is szét megyünk.Most már több mint 6 éve vagyok együtt vele.Ha valaki megtetszik vagy belé szeretsz és ő is beléd akkor meg kell próbálni és nem azt kell nézni ,hogy hogyan nem lehet hanem ,hogy hogyan lehet.
13/14 ftf1983 válasza:
11-es! Eleve többen élnek Budapesten így nem meglepő, hogy a legtöbben Budapestről vannak bejelentkezve. Bár azt azért ne felejtsük el, hogy sok-sok vidéki srác Budapestet adja meg és, amikor elkezdesz dumálni velük kiderül, hogy akár 2-300 km-re lakik Budapesttől. Amúgy Édesanyám vidéken lakik és gyakran vagyok nála akár több napot is és nem azt tapasztalom Romeon, hogy ne lennének a közelben melegek, sőt sokkal szoktam dumálni is és teljesen normálisak.
14/14 anonim válasza:
Mindenhol lehet homokozni, mit kell rinyálni?
F - hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!