Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 21:49
1/11 anonim válasza:
Persze, nekem pl van két meleg barátom és mindkettővel nagyon jó baráti kapcsolatban vagyok :)
20/L
2/11 anonim válasza:
Igen
Mert attol meg lehet kivalo tarsasag
Es ha ot megkered hogy mondja el a velemenyet hogy hogy all egy ruha nem fog hazudni ( tapasztalat )
Szoval van elonye is
Meg miert ne
3/11 anonim válasza:
2.
Pontosan mit vársz amúgy egy hetero sráctól?
Őszinteséget, hogy le kéne fogynod legalább ahhoz, hogy közepesen nézzél ki benne, vagy hazugságot, amivel megtarthatod az egódat?
5/11 anonim válasza:
Ha gondolod, írhatsz is privát üzenetet ;)
6/11 anonim válasza:
Azért nem utasítanám vissza a barátkozási szándékát, mert a saját neméhez vonzódik. Tehát igen, barátkoznék egy meleg sráccal. :)
7/11 anonim válasza:
Egyértelműen igen, nem vagyok homofób. :)
8/11 anonim válasza:
Igen, több meleg barátom is van. :) 24L
10/11 anonim válasza:
Persze, van 3 meleg barátom, imádom őket :3.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!