Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk/pasik! Nektek mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/pasik! Nektek mekkora jön be?

Figyelt kérdés
Mekkora az ideális farokméret amit szerettek kényesztetni? :) a 22 cm már nagy lenne vagy pont jó? :)

2016. jan. 25. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindegy csak jól érezzem magam vele amugy a szőröset szeretem
2016. jan. 26. 08:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom parázni kezdtem. Nekem 16cm és szőrös. Elég ez?
2016. jan. 26. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Először is legyen az ember a másikkal egy hullámhosszon. Se kicsi, se nagy ne legyen, legyen átlagos méret.
2016. jan. 26. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak kettötökön múlik a dolog ! Ki hogyan szereti? Ha elégedettek vagytok egymással, akkor nincs is itt mit kérdezni.
2016. jan. 27. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szánalmasnak tartom,hogy a melegek kb 80 százaléka a szexet akarja. Elég elnyomásban élünk,nem kéne még össze-vissza szétdugnunk egymást.

Egy meleg miért nem tud olyan életet élni,mint egy férfi és egy nő? Miért csak a szex,a szex,a szex. Na és hol marad,mondjuk a szerelem?! Az érzelmek?!

Engem pont nem érdekel,mekkora farka van,csak az érdekel,hogy ne dugjon mással,és szeressen,és amikor este hazajön hozzám,akkor összebújjunk,és úgy aludjunk el. Majd reggel arra akarok kelni,hogy reggelit hoz az ágyba,vagy ölelkezve kelünk fel. Nem úgy,hogy "Na mehetnél,megvolt a szex".

MIÉRT NINCS ILYEN PASI?!

2016. febr. 1. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
mint az enyém vagy a kissebb. 17-
2016. febr. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!