Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar?

Figyelt kérdés

Hétvégén majd jön egy barátom,és nagyon ragaszkodik ahhoz,hogy igyunk alkoholt.

Egy hete ott aludtam nála,és én berúgtam,és arra keltem,hogy ölélkezve fekszünk,a szánk meg 2 mm-re egymástól. Megkell hagyni,kihasználtam a helyzetet,és végigsímogattam és úristendejó teste van :D

Na,a lényeg az,hogy megint le akar itatni,hogycsináljunk valamit egymással?

Nagyon feltünően játssza a homofóbot. Meg sokszor ölelkezünk hosszan,ha tudjuk,hogy nem fogjuk látni egymást sokáig

2016. jan. 23. 22:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szombaton megírom ide mi lett:)
2016. jan. 24. 08:20
 12/15 anonim ***** válasza:

szuper nagyon várjuk a fejleményeket ^^

Egyébként tény hogy sok meleg eleinte játsza a homofóbot,szóval lehet hogy ő is az ^^

2016. jan. 24. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
kérdező, nagyon jót röhögtem az utolsó sorodon! :') hát kíváncs vagyok én is hogy hogy alakul majd :) ;) sok siker és csak azt tudom kívánni, hogy ne ku*jon arcon az öklével és bas*szatok egy nagyot :)
2016. jan. 25. 21:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a 'jókívánságot',de elhalasztom ezt.

Az egyik közös barátunk szülinapját ezen a hétvégén tartja,és én megyek hozzá. De attól lehet,lesz valami,ha nála vagyok,még kicsit jobban beis van néha indulva :D Múltkor a fenekem volt a feje. Sok 'gay moment'unk volt már.

2016. jan. 26. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
történt valami azóta? :)
2016. febr. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!