Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Milyen izgi szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Milyen izgi szex sztoritok van? Munkahely, erdő, iskola stb.

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem suli WC, torna terem, erdő, pince a legextrémebb eddig
2016. jan. 21. 11:37
 2/10 A kérdező kommentje:
légyszi irjatok kort is h hány évesen történt és milyen volt :D
2016. jan. 21. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly akkori párommal az Árkád lépcsőházában voltunk együtt... ^^ Munkaidőben. :D Én 25, ő 20 volt.
2016. jan. 21. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Szeretem az Árkádot, legjobb pláza!

:)

2016. jan. 21. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Autóban, alig volt hely és ez tök izgi volt. :) 20f/m/p
2016. jan. 21. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Eddig kint... foci pàja mögött... drdős részen... én akkor 19 ő 18...: )
2016. jan. 21. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Soundon volt.

Sok sok éve, a pasimmal voltam, de volt pár svéd srác és ledobtunk egy matracot és megdugtak.

De nem esett jól. Furcsa volt, én akkor jöttem rá, hogy szerelem nélkül az üres baszás nem jó.

2016. jan. 21. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Osztálykiránduláson voltunk 7.-ben. Különszobában a fiúk és a lányok. Mindenkinek volt külön ágya csak kettőnknek nem mert szobafoglalásnál valamit elkevertek és csak egy franciaágyas külön szobájuk volt és este lefekvésnél mindketten alsógatyában készültünk aludni, közös takaró. Én biszex vagyok róla nem tudom hogy meleg vagy heteró vagy mit tudum én mi de mivel haverok voltunk nem zavartatta magát és elkezdett maszturbálni én láttam, kacaráztam rajta a farkát nem vette elő, boxerban verte, én is elkezdtem verni csak én elővettem kacarásztunk mindketten majd elővette ő is és vertük a sajátunk majd bejött még egy osztálytársunk, hogy töltőt kérjen mi megijedtünk és gyorsan eltettük mivel állt a farkam nem akartam a takaró alól előjönni ezért csak mondtam, hogy ott van a táskámban vegye ki, kiment majd vissza és közénkhuppant szintén alsógatyában mondván mutatni szeretett volna valamit a tabletjén egy új üvegpörgető alkalmazás volt, mondta hogy játszunk felelsz vagy merszet játszottunk egy ideig majd valameikünk elkezdte verni majd én is, gatyábab. Azt mondták hogy nem merem elővenni, persze én simán elővettem majd másik két tag is elővette majd azt jött hogy nem merem bekapni a faszát, elkezdtem szopni majd nyomtuk 3-ban de elkellett menni annak aki töltőért jött mert aludni kellett és jöttek a tanárok, szóval ketten maradtunk szoptam ő is szopott majd megpróbáltam bedugni neki de nem akart beleférni a fenekébe a farkam így csak ráélveztem majd letöröltük utána ő a számba élvezett isteni volt
2016. jan. 23. 12:47
 9/10 lalaba válasza:
50%
7.-ben nem durva egy kicsit?
2016. jan. 27. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
8%
Pfúj. Undorító.
2016. jan. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!