Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit rontok el? "Fáj" a szám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? "Fáj" a szám orálozásnál?

Figyelt kérdés
Izgat, hogy egy másik fiút sz-pjak, de sajnos 4-5 perc után fáj az állkapcsom. Nem kényelmes. Pedig izgatna egy heterós srácot kielégíteni úgy, hogy kedvére csinálom. Lehet tanulni ezt vhogy, hogy ne legyen ilyen gondom?

2016. jan. 20. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár az aktív szerep vonz én is próbáltam az orált, de hasonló gondom volt. Szóval a trükk engem is érdekelne, mert én pl szeretem ha sokáig csinálja nekem valaki, de a többség 10 percet se bír.
2016. jan. 20. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
2016. jan. 20. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kényelmetlen "rossz" érzés nekem is meg van mint ahogy szerintem mindenkinek.. Szerintem nem nagyon van arra technika hogy ne legyen kellemetlen sokáig nyitva tartani a szád. Engem inkább abban a helyzetben és izgalmi állapotban nem érdekel ha sokáig csinálom akkor sem, de mikor vége van van hogy órákig érzem hogy fáj az állkapcsom.
2016. jan. 20. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok de én ilyet még nem hallottam, én simán szopom a pasimat egy órát is és élvezem, tartok kis szüneteket de ha belejövök ki sem lehet venni a számból.
2016. jan. 20. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak száját nem arra edzették :D
2016. jan. 20. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Laci0101 privátjára itt reagálnék, ami így szólt:

"Szívesen megsz-patnálak most"

Hálás vagyok, hogy írtál, mert ritkán kap az ember 1 sorban ilyen fantasztikus bemutatkozást a másikról. Így ha véletlen máskor írsz más kérdésnél (ha lesz) tudom, hogy miként is kezeljelek:)

2016. jan. 21. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ a szájüreg méretétől is.

Vékony vagy közepes vagy telt ajkaid vannak e, kicsi fogsor stb.

Nekem pl elég vastag szám, nagy fogak, lehet ezért esik jobban vagy megy könnyebben.

De volt már olyannal dolgom amit másnak sem kívánnék úgyhogy abba is hagytam mert a számba sem fért komolyan...

2016. jan. 21. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak benne legyen a szátokba,néha csukjátok be,csókoljátok végig,nyalogassátok azt a faszt. No és persze ne úgy szopjatok,hogy "izomból" van nyitva. Csak kinyitod,behelyezed és rajta van a szád. Közben teknika,szívás,minden mehet ami a csövön kifér.
2016. jan. 21. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
a póztól is függ. hogy csinálod,milyen pózban?
2016. jan. 24. 20:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kicsi a szám, szóval lehet tényleg ez a kulcs:)
2016. jan. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!