Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy fiú sír és én oda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sír és én oda megyek megölelgetni akkor én meleg vagyok? 22f

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Csak érzékeny.

25F

2016. jan. 15. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha a cél az, hogy megvígasztald, természetesen nem

ha viszont az, hogy kihasználd a gyenge pillanatát, és tapperolni akarod, akkor sanszos :D

2016. jan. 15. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira aranyos, szerintem nem az. Én is meg szoktam ölelni a legjobb barátaim.
2016. jan. 15. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az ölelés után bele akarod dugni a farkadat vagy azt akarod, hogy ő dugja beléd, akkor igen.
2016. jan. 16. 07:00
 5/10 anonim válasza:
15%
Hát nem egy normális dolog.Szerintem nagy az esely ra,hogy meleg vagy
2016. jan. 16. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 az empátia mióta nem normális?...

Nem, nem vagy meleg, csak egy kedves ember. Ha szexuálisan vonzódsz egy fiúhoz akkor lehetsz homoszexuális vagy biszexuális (vagy mondjuk pánszexuális)

2016. jan. 16. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem kamu a kérdés :)

Bár lehet csak elmélkedés is. Miért jelentené azt, hogy meleg vagy? Simán érző lélek vagy. Szupi! (Y) :)

2016. jan. 19. 17:12
 8/10 Sunako-chan ***** válasza:
100%

sokkal több olyan ember kellene mint te. :) ez nem melegség kérdése. ez pusztán empátia, érzékenység kérdése. nagyon empatikus személy vagy. bárki bármit is mond: egy srác is sírhat, lehet kedves. attól nem lesz férfiatlanabb ha ilyesmi történik. ostoba sztereotípiák miatt gondoljuk, hogy ez rossz, pedig nem az. képes vagy érzéseket, empátiát kimutatni :)

bár ha az ölelgetés a lefektetésre tett kísérletsorozat első lépcsőfoka,és csak kihasználni akarod a helyzetet, nos akkor egy szemét Seggkalapfalvai vagy. :D remélem nem az utóbbi a helyzet :D maradj ilyen, ne hagyd hogy a világ mocska, és a nyomásuk megváltoztasson. hatalmasan jó dolog van a kezedben :D

2016. jan. 19. 23:17
 9/10 anonim válasza:
100%

Mondjuk az is kérdés, hogy az a síró fiú mennyi idős.

Ha 20 körüli, akkor kicsit furcsának fogják nézni.

Ha 10 körüli, akkor nincs vele semmi gond (feltéve az előttem is írt kérdést: mi a cél?) --- kivéve kicsit nyugatabbra tőlünk, ott sajnos már vigyázni kell ezzel, mert könnyen molesztálásnak fogják minősíteni és keményen megbüntethetnek érte, még ha semmi ilyen szándékod nem is volt... Sajnos ilyen hülye világban élünk...

2016. jan. 22. 07:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha közeli jóbarát vagy akivel amúgy is minden hülyeséget megbeszéltek akkor lehet normális. Ha viszont idegenkét vagy olyan osztály/munka társat akarsz ölelgetni akivel alig vagy nem szoktál beszélgetni... Ebben az esetben ülj le gondolkodni, hogy mélyen milyen érzés késztet egy számodra nem igazán ismert férfi ölelgetése...
2016. jan. 22. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!