Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a legjobb barátom miért viselkedik így velem?
Mindketten fiúk vagyunk. Szerelmes vagy a legjobb barátomba, viszont az ő részéről ezt nem látom. Kicsit visszahúzódó és érzelmi intelligenciája elég fejeletlennek tűnik. Már 1 éve legjobb barátok vagyunk, közbe veszekedünk miattam, mert zavar néha a viselkedése, biztos mert többet akarnék, csak azt akarnám velem legyen.
Végül is a kérdésem az, hogy mondtam neki jól esne 1-1 baráti ölelés, erre azt mondta ne várjam tőle ezt mert b.uzzis. Azt mondta, hogy neki semmi baja a melegekkel. Viszont sokszor ér össze a lábunk, volt hogy a mellkasára raktam a fejem, átkaroltam, a vállunk összeért, s ezek mind 5-10 perc ideig. Volt olyan hogy filmeztünk ketten s 3-5 óránk keresztül szinte elég szorosan érintkeztem vele. Szerintetek akkor az ölelést miért nem akarja, ő is biszex lenne, csak fél bevallani s ezért nem akarja? Naiv s nem látja hogy többet akarnék tőle, látja és elfogadja, de nem tudja megadni ezt nekem? Kérlek segítsetek!
Nem mondtam el neki semmit. Elég nehéz vele nyíltan beszélni. De sík hülye kell legyen, ahhoz hogy ne vágja le hogy tetszik nekem. :)
Köszönöm utolsó!
Nekem is sok hetero haverom, barátom tudja, hogy bi vagyok, van akinél belefér a bújás baráti alapon, van akinél nem. Ha te elvárod, hogy elfogadjanak te is fogad el ő meddig megy bele ebbe.
Soha nem szabad követelőzni, erőszakoskodni, mert ezt nem bírják a hetero fiuk. Ha türelmes vagy, többre jutsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!