Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a gay chicken játék?
Figyelt kérdés
Meleg csirke, remélem, jól írtam.2016. jan. 12. 23:43
11/16 anonim válasza:
Mert részeg? Mert kiváncsi? Mert szeret szórakozni? Mert az az álláspontom, hogy a heterok nagyrésze szívesen kipróbálná a kavarást a vele azonos neművel életében legalább 1x? :D (Nem csak légbőlkapott feltételezés, több hetero ismerősöm mondta, hogy egyszer érdekelné a dolog, de semmi több, max csak kavarás. És azért kell hozzá nem kis alkohol)
12/16 anonim válasza:
Én pl nem próbálnám ki, de az egymásnak rohanós változatot simán :)
13/16 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de nincs az az alkoholmennyiség, aminek hatására bebuzulnék bármilyen szintig.
14/16 anonim válasza:
Egyszer mindent ki kell próbálni...
15/16 anonim válasza:
és mi van akkor ha a legnehezebb szinten a farok a szájba résznél te ugye simán bekapod neki, de valami fura mód merevedik szegény :S :D :P xdd na? akk az milyen hetero, ciki lebukás xd báár :D lehet nem merevedne annyi ember előtt
16/16 anonim válasza:
sztem meg a legheteróbb srácnak is merevedik, ha egyszer szopják, könyörgöm :) azért az inger az inger ..... és izginek megy nagyon is izgi (több ilyenben voltam már heteróként természetesen és k jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!