Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek milyen alsónemű jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nándor1234 kérdése:

Nektek milyen alsónemű jön be? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Kedves aktív férfiak! azt szeretném kérdezni hogy passzív párotokon milyen alsó jön be? Ha lehet linkeljetek oldalt ahol lehet venni vagy csak magát az alsóneműt.

2016. jan. 10. 01:38
 1/5 Béla211 ***** válasza:
100%

[link]

Itt nézegethetsz gatyákat Budapesten is vannak boltjaik és ugyan az az ára mint a netten. Én innen két jockot vettem egyet a páromnak egyet magamnak. De amúgy a sima boxereket szeretem hordani. Ezeket csak szexuális életünk színesítésére vettem:)

2016. jan. 10. 04:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy. Úgy is leveszi.
2016. jan. 10. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

pl: [link]

De az oldalon van többféle. Tudsz rendelni, Magyarországra is szállítanak, nincs szállítási költség, max. 3 hét alatt itt is van a kiválasztott gatyó :)

2016. jan. 10. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó gatyák.
2016. jan. 12. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Valóban azok. Szépek, szexik, kényelmesek, jó anyagból vannak, bírják a strapát :)

#3. voltam :)

2016. jan. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!