Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A faterom meztelenül járkál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A faterom meztelenül járkál előttem, ez célzás lehet?

Figyelt kérdés

Ketten élünk már évek óta, anyával szétmentek én vele maradtam.

Mindig is lazább volt, de mostanában eléggé feltűnően az.

Meztelenül alszik, előttem meztelenkedik pl ha kimegy a mosdóba, félmerev farokkal...

én 22 vagyok, ő 45

2016. jan. 8. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Nemtudom hogy neked a szülrid tudjàk e hogy meleg vagy de (kérdés)a faterod előtted is mesztelenül jàrkàl
2016. jan. 8. 20:45
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Kedves 7-es én csak szimplàn anbyit tudok mondani hogy te beteg vagy!!!!!!! És ha véletlenül csak frajerkodik?? Akkor tudod hogy mijen kellemetlen lenne mind kettő részére??? Ki****ottul.
2016. jan. 8. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Amikor még csak az első válaszokat olvastam, esküszöm azt hittem, hogy itt egy 22 éves nő (lány) teszi fel a kérdést. Nem is értettem, amikor az egyik válaszoló hirtelen azt írta, hogy "2 férfi"...., ő honnan vette ezt, miből "következtetett" erre ??? Ha meg tényleg erről van szó, akkor azért valóban egy 22 meg egy 45 éves férfi között nem igazán van különbség, ha mindketten sportosak és az apa sem ellöttyedt vénember. Feltehetőleg arról van szó, hogy nem szégyelli magát meztelenül a saját felnőtt fia mellett. Az más kérdés, hogy már csak illemből, meg a másikra való tekintettel az ember azért felvesz egy alsógatyát. Biztos, hogy semmiféle célzásról nincs szó, legfeljebb kevés empátiával rendelkezik és nincs tekintettel másokra, talán ezért is mentek külön a kérdező anyjával......
2016. jan. 8. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
Uccsó kpmentelőnek csak annyi hogy a cím is adja magàt hogy itt 2 férfiról van szó... ennyire muto nemlehetsz.....
2016. jan. 8. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyépként kérdező,azt tesemgondolhatod komojan hogy a sajàt faterod akar tőlrd valamit.... az azért elég durva lenne...
2016. jan. 9. 00:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem nyomul rád az apád, 1 kérdés: szexi az apud?
2016. jan. 9. 10:24
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

mégis mire célozna?

ha zavar el kell költözni,ha te zavaród őt akkor szolna...ez volna normális.

2016. jan. 10. 00:30
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Te is szoktál otthon meztlen járkálni? Voltál már úgy, hogy félárbócon álló farkaddal, vagy reggeli merevedéskor totál áll a farkad, sietned kellett, nem volt időd kivárni, amíg lelankad?
2016. jan. 10. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom eldönteni..TE azt szeretnéd ha célzás lenne?

Vagy zavaró??

Beszélgetés a megoldás..Mint minden más problémára is :))

2016. febr. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!