Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem hülyeség a legtöbb internetes Meleg teszt?
Szerintem is az,ennyi erővel az apám is meleg :'D,mert szereti a focit,sportokat,és ad az öltözködésére :D
Ennyit erről...
:P
:'D
:D
A pókoktól az emberek 90%-a fél... Aki meg azt mondja, hogy ő egyáltalán nem, sőt.. az ugyanúgy befosna, ha a nyakába dobnék egy tarantulát.
Ezek csak az idióta sztereotípiák, amiket a tájékozatlan és tudatlan emberek fújnak.
Nekem van ismerősöm, akinek a barátai 90%-ban lányok és még táncol is a csávó. A táncosokra is mindig azt mondják, hogy melegek, műfajtól függetlenül. Mégsem meleg a csávó, sőt több éves párkapcsolata van LÁNNYAL és rengeteg csajjal is kavart már.
Úgy ahogy van fogyatékos ez a világ.
Ezek a tesztek úgy vannak fennt a neten, mint játék szerintem. Nem szabadna ezeket komolyan venni illetve feleslegesek. Az ember tudja magáról hogy melyik nemhez vonzódik.
És remélem nem olyanok itt az emberek hogy erről ítélnek meg személyeket, miszerint mitől fél vagy hogy hogyan öltözködik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!