Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tehetem meleggé az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetem meleggé az egyik barátomat?

Figyelt kérdés
Mi az igazán jó taktika, milyen lépésekből áll?
2016. jan. 6. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. =.=
2016. jan. 6. 19:40
 2/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
85%
Az ilyenek miatt mint te utálják az emberek a melegeket. A "normális" melegeknek van annyi esze, hogy meleg partnert keres.
2016. jan. 6. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem ő tetszik. Hogyan szerezhetném meg?
2016. jan. 6. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
ez pont annyira fog menni mint magadból csinálni heterót hogy ne tetszen
2016. jan. 6. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ez most olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy hogy juthatnál el a Holdra ingyen..
2016. jan. 6. 20:07
 6/8 Secret184 ***** válasza:
66%
Te aztán jó nagy gyökér vagy már nem azért... És igaza van a 2. hozzászólónak. És is valami ilyesmi miatt vagyok homofób. Volt egy hasonló ismerősöm (természetesen azóta kerülöm jó messziről), aki rohadtul nem akarta felfogni, hogy én hetero vagyok és pont. Alig bírtam lerázni. Jó kis barát lehetsz, ha ilyen gondolataid vannak.
2016. jan. 6. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj megértem,hogy nagyon szereted és nem tudsz nélküle élni,de ez sajnos lehetetlen.

Aki heterónak születik az heteró is marad,aki pedig melegnek az meleg marad.Próbáld elfelejteni. Kezdj el ismerkedni másokkal.

Nehéz ha heteróba szeretsz bele,de semmit nem tehetsz.

2016. jan. 6. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Én maximálisan tisztelem és elfogadom a melegeket. Ezt azonban kölcsönösen elvárom.

Szóval ha kérhetném, tartsd tiszteletben, hogy a hetero barátod az, ami, és nem meleg.

2016. jan. 7. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!