Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Minden rosszindulat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Minden rosszindulat nékül kérdem! Ti nem féltek hogy a pokolba kerültök és ott fogtokégni az örökké valóságig, ahogy ez meg van írva?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, mert nem hiszek az ilyesmikben.
2016. jan. 5. 01:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem hiszek vaskori mitológiai történetekben.

19/F

2016. jan. 5. 01:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Biblia egy mesekönyv.
2016. jan. 5. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

1. A kedves Kérdező azért kötekszik a melegekkel, mert érzékenyen érinti a téma. Vagy ő maga is az, s ezzel próbálja leplezni, vagy pedig olyan lelki torzulásai, sérülései vannak, melyek a más magánéletével való foglalkozásban öltenek testet, esetleg nincs neki magánélete, magányos, s emiatt irigy azokra, akiknek van kivel foglalkozni.

2. Nem félek a pokoltól. Isten maga a szeretet, aki képes volt leereszkedni a saját teremtményei közé, kiszolgáltatni magát az embereknek stb. Nem hinném, hogy ez a szerető Isten azt mondaná nekem, hogy: háát gyermekem, megteremtettelek téged, beléd oltottam a szexuális ösztönöket, érzelmi vágyakat, a társ iránti vágyat, ahogy minden más emberbe is, de te ezt nem élheted ki, így egész életedben élj önmegtartóztatásban s legyél boldogtalan, magányos, de nem baj, én azért szeretlek....

Na ez az, amit kizártnak tartok. Természetes, hogy a melegségen belül is lehet ördögi módon élni, pl. ha valaki hetente más pasival van együtt, de az, aki tudatosan törekszik egy társ megtalálására, nem lép félre, nem fekszik le mindenkivel, az nem hinném, hogy bűn lenne. Ellenben a mások bántása, gyűlölete már annál inkább bűn....

2016. jan. 5. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy nem létezik pokol nem, nem félek. Egyébként meg észrevettem, hogy az emberek nagyon szeretnek párhuzamot vonni a melegek és apokol között, miközben azt elfelejtik, hogy a házasságon kívüli szex is bűnnek számít a Biblia szerint - csak hogy egy példát említsek. Ennyi erővel minden ember a pokolban fog égni, mert kötve hiszem, hogy lenne olyan ember, aki még sose vétkezett a Bibliában leírtak ellen.
2016. jan. 5. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Bmeg a nagyanyám, aki 80 éve elhivatott miselátogató keresztény nem kérdez ekkora baromságokat...

Amiatt rohadt élet, hogy nem kerül senki a pokolra, mert SZERET valakit.

Amúgy ha egy varázslatos csoda-apóról szóló könyv netán arra buzdítana, hogy ítélj el valós embereket, akkor inkább az ellenkezőjét javasolnám.

2016. jan. 5. 21:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az előttem hozzászólók véleményét.

Én nem félek ettől, mert hiszek Istenben, és ő segít nekem mindig, mindenben(tapasztalom, és ez így van..), sok dolgot, mint általában mindent, manipuláltak valamilyen szinten, nem kell mindent elhinni.

Meg szerinted miért csak ennyiről ír a biblia?

Hogy Jézusról kb 30-40 életévéig senki semmit nem tudott? Azalatt az idő alatt hol volt, mit tett?

Meg még sok érdekes dolog van...

Üdv!

17/Meleg srác.

2016. jan. 6. 00:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek mert nincs Pokol.

De ha Isten létezik, nem ez alapján fog minket megítélni, hanem hogy megmentesz egy szenvedő állatot, jól bánsz az emberekkel stb.

Ezt a meleg részt anno a középkoban valaki beleszőtte, de Isten nem arról híres hogy bárkit is elítélne.

Gyilkosokat leszámítva.

2016. jan. 24. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os egy nagy puszi neked!!

Azóta is röhögötk!!

2016. jan. 24. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy Te, kérdező megírtad, nem jelenti azt, hogy ez meg van írva, és a folytatás létezik is ebben a formában. De ha létezik, hidd el, jó dolog sok olyan emberrel oda jutni és jó társaságban folytatni. :o)
2021. máj. 2. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!