Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk, legtöbbötök miért preferálja a feszes boxeralsót az ilyen fazonú alsókkal szemben?
2016. jan. 2. 20:59
1/10 anonim válasza:
mert a feszes boxer sokkal szexibb
jobban kiemeli a feneket...
F.15
2/10 anonim válasza:
Ennek mi köze a szexualitáshoz? Heterók között is van, aki ezt szereti.
3/10 anonim válasza:
Én bi vagyok, de szerintem mindkettő jó, mindkettő tetszik.
nem gondolnám, hogy a melegek CSAK a feszes boxert preferálnák, sokkal inkább az van, hogy kinek mi tetszik, kinek mi áll jól.
4/10 anonim válasza:
Ugyanaz mint az első. Sokkal jobban néz ki :D
16/f
5/10 anonim válasza:
Számomra a boxerek több gondolkodást és fantáziálást adnak a másikról, plusz kiskoromban mindig fecskét viseltem, és akárhányszor meglátok egyet, ez jut az eszembe, és nem vagyok pedofil.
6/10 anonim válasza:
Nekem ez bejön, úgy mint a feszülös boxer is, meg a jockstrap is. Illetve az is amit talán angolul trunk-nak hívnak, aminek a kivül mélyebben van mint egy fecskénél, de magasabban mint egy boxer.
7/10 anonim válasza:
Vagy inkább ez akkor már. (Előzőhöz tartozik csak linket elcsesztem)
8/10 anonim válasza:
Első képen a srác eléggé rendben van, méret ügyileg, bejön az ekkora ernyedt farok :P
9/10 anonim válasza:
én ilyeneket hordok mint amit a kérdező belinkelt
Mi ezzel a gond?
10/10 anonim válasza:
Az első de jó pasi, kész vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!