Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti nem tartotok attól, hogy egy homofób bántani fog?
Szerintem ez egy olyan elszigetelt eset, hogy ma jóval nagyobb annak az esélye, hogy egy meleg meghal autóbalesetben, minthogy egy homofób megölje.
A konkrét ügyre visszatérve, azért az ismerkedésnél óvatosnak kell lenni. Ilyen teletextes, kizárólag SMS-ben működő ismerkedés nálam eleve kizárva.
Az ismerkedési fázisok:
- Meleg társkereső (pl. planetromeo, randi.gay),
- Egymás facebook profiljának megtekintése,
- Skype beszélgetés kamerával és hanggal,
- Telefonszámcsere, telefonos beszélgetés
- Majd végül a személyes találkozás.
Ha ezeken az ismerkedési fázisokon végigmegy valaki és megismeri kicsit jobban a másikat, szinte kizárt, hogy így csőbe lehessen húzni valakit, mint a cikkben szereplő szerencsétlen áldozatot. Tehát az alapelv, hogy egy SMS-váltás után nem találkozunk senkivel.
Ha pedig mégis bántani akarna valaki, akkor pedig előveszem a karate-tudásom! :)
29/F (meleg)
Ahogy az előttem lévő leírta, a cikk is több mint 2 éves, ezalatt a két év alatt sokat fejlődött a melegek elfogadásának nézete, és tényleg ritkán fordulnak elő ma ilyen esetek.
De persze nem csak így fordulhat elő ilyesfajta bántalmazás, hogy egy kamu felhasználó egy melegtárskeresőn, aki csak az "áldozatait" cserkészi be, hanem pl. nyílt melegként az ember előtt mindig ott lebeg (legalábbis előttem), hogy benne van az a pakliban, hogy kisebb-nagyobb atrocitás érjen emiatt. Nem félek, mert akkor az egész életemet szorongva élném le, s ha megtörténik így is, úgy is megtörténik, változtatni a folyamatos félelmemmel nem tudok rajta.
végig olvastam és kicsit brutálisnak tartom, főleg hogy én Debrecenbe járok egyetemre...
kB én is úgy ismerkedek mint ahogy #1 leírta, csak annyi, hogy én nem skypolok és a telefonszámomat is csakúgy adom oda valakinek, ha érzem hogy vele kezd komolyra fordulni a helyzet..
Nem igazán. Pár SMS után nem is találkoznék mondjuk senkivel csak, ha többet beszélgettünk és a facebook profilját is láttam. Persze, megvan az esély, hogy egyszer megölnek egy randin, de nagyobb eséllyel csap belém a villám a randira menet.
20/F
Időpont ma 10:57
Ha valaki váratlanul nyakon szúr egy késsel, akkor ott nem sokat tudsz csinálni.
Ahogy a korábbi válaszolók is írták, valóban végig kell menni azokon az ismerkedési fázisokon.
Az sem árt, ha közben odafigyelünk olyan apróbb dolgokra, melyeket már a másik írásaiból is le lehet szűrni: pl:
-Mennyire kommunikatív az illető. Fontos látni, hogy mennyire "viszi előre" a beszélgetést, hoz-e fel új témákat.
-Ha felhoz új témákat, milyen témákat. Normális emberi dolgokról akar beszélgetni, vagy már a második kérdése arra irányul, hogy aktív/passzív, mekkora stb.
-Mennyire figyel oda a másikra. Csak magáról szeret beszélni úgy hogy nem is kérdezték (ez már enyhe egoizmus), vagy pedig kérdezgeti a másikat is, mutat érdeklődést a másik felé.
-Nem árt megkérdezni arról sem, hogy áll a melegség témájával. Felvállalja-e, hányan tudják róla, s ezeket lelkileg hogy dolgozta fel.
-Mivel foglalkozik, milyen iskolákat végzett. Ha pl azt írja, hogy érettségije van, közben meg írni sem tud, mert nem tesz vesszőt, pontot, nem kezdi nagybetűvel a mondatot, összekeveri a j és ly betűket, ezek mind árulkodó jelek, hiszen ha valaki érettségizett, akkor minimum, hogy normálisan tudjon írni.
-Nem árt feltenni keresztkérdéseket. Én általában elkezdek valami jelentéktelen mindennapi dologról beszélgetni, mellyel kapcsolatban kérdezek valamit, amit aztán megjegyzek, s később visszatérek rá, s ha ő korábban 3-at mondott, akkor én megkérdezem: 4-et mondtál ha jól emlékszem ugye? Ilyenkor is sokan megbuknak.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez a nagy elővigyázatosság sokszor időpazarlásnak tűnik, hiszen lehet nem is tetszünk egymásnak, s előtte hetekig fölöslegesen beszélünk, de inkább ez legyen, minthogy megöljenek....
Társkeresőn soha nem ismerkednék...
Személyesen egy csomó hely van ahol vannak meleg srácok, klubok, bárok, fodrász szalon. Én pl meleg vagyok és fodrász párom szintén úgy jöttünk össze.
Olvastam a cikket, ez egy utolsó beteg szemétláda, de a patikus is jobban körülnézhetett volna...
Kiadni egy teletext oldalon a telószámát, autóval felvenni egy falu határán soha nem találkoztak, jézus mária.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!