Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-40 éves pasik! Nektek milyen srácok jönnek be külsőre vagy akár belsőre? Inkább alkalmit, vagy komoly kapcsolatot kerestek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 13:05
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Uuh o_o 11#-es ott a vége fele nem semmi fiúk vannak :p ha nem zavar lenyulok pár linket :') jó izlésed van ^^, nekem is ilyenek jönnek be csak legyen domináns meg aktiv :p meg azért van benne valami érzelem, meg a matsokat is szeretem, ha férfias és jól van össze rakva :D azoknak aztán mindent megtennék
20/f/p
13/18 anonim válasza:
Külsőre legyen ápolt férfias, belsőre határozott komoly. Legtöbb esetben tapasztalatom szerint csak alkalmit keresnek én meg tartósat.
14/18 anonim válasza:
Vékony, helyes arcú, aranyos, nem lányos, de nem is nagyon férfias fiúk :)
Belsőleg értelmes, humoros és romantikus.
És kapcsolatot keresek :)
26/F
15/18 anonim válasza:
olyanok mint én.vékony,izmos féle,baba arcú-azaz szörtelen,sima bőrű.
belsőre:kedves,aranyos,okos,lehessen vele hülyülni.
de mindezek mellett sexkapcsit keresek-de nem árt ha tuduk együtt lenni.
16/18 anonim válasza:
Nekem leginkább a kamasz/kamaszos srácok jönnek be. Mondjuk, a 14-18-ig korosztály. Külsőleg az sem baj, ha duci, csak legyen ápolt.:) Ha van Szeged környékén ilyen srác, az írjon bátran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!